Fashion

Je prettig voelen in je kleding met de juiste lingerie

Voel jij je altijd prettig in je kleding? Soms draag je iets wat nét niet lekker zit of waar je je toch net wat onzeker in voelt. Zeker wanneer je misschien een maatje meer hebt, kan dit best een dingetje zijn. Herkenbaar! En dan heb je nog sommige doorschijnende stofjes! Toch ben je het waard om je – met welke maat dan ook – je mooi en fijn te voelen in je kleding. Ik geef je een aantal tips!

Net iets losser

Wanneer je onzeker bent of je buik of heupen, moet je echt niet meteen te ruime kleding dragen. Loszittende kleding dragen wat alles verhult is misschien aantrekkelijk, maar écht niet nodig. Want met alles verhullen, verhul je ook gelijk de punten waar je misschien juist trots op bent! Iets losser rondom je buik kan wel prettig zijn. Blouse een losvallend shirtje een beetje door het deels in je broek te stoppen en je hebt een casual look die minder de nadruk legt op je buik. Heb je een wat strakker shirtje, dan kan een body ook een uitkomst zijn. Het corrigeert licht (of sterk, het is maar net wat jij wilt) en verhult eventueel bobbeltjes die je onzeker maken. Een strak, glad hemdje kan hierbij ook wonderen doen. Want zeg nou zelf, elke dag een body dragen is ook niet echt ideaal.

Kies de juiste bh

Bh’s zijn er in allerlei soorten en maten. Dit is echt een gevalletje, kies waar jij je goed bij voelt. Laat je goed informeren bij de lingeriezaak en pas verschillende modellen, stoffen en kleurtjes. Afhankelijk van jouw maat, lichaamsvorm maar ook jouw wensen, kies je vervolgens de bh die het beste bij jou past. Onder strakke kleding kun je het best een voorgevormd bh dragen of een bh zonder al te veel kant of tierelantijntjes. Tenzij je juist wil dat dat gezien wordt natuurlijk. ;) Bij hemdjes kun je kiezen voor een strapless bh of is een bh met mooie bandjes juist een toffe en opvallendere keuze. Eén ding geldt wel voor iedereen. Kies de goede maat. Niks valt meer op dan een bh die niet goed past. En daarnaast zit het ook nog eens een stuk fijner.

Mooie kleding vraagt bijzondere lingerie

Je hebt van die prachtige kledingstukken of jurken waarbij het bijna onmogelijk lijkt om goede lingerie onder te dragen. Een mooie strapless top of jurk lukt nog wel, maar wat doe je met een diep uitgesneden decolleté of sjieke open rug? Dan kun je aan de slap met bijvoorbeeld fashion tape of een plak bh. Ideaal! Het lijkt misschien oncomfortabel, maar dat valt echt reuze mee. Je kunt je prachtige jurk dragen en alles blijft goed op z’n plek!

Oeps! Doorschijnende stof! 

Een kledingstuk kan om verschillende redenen doorschijnen. Dunne stofjes, een lichte kleur of een stof die net te doorschijnend is. Dat is best lastig! Verschillende stoffen en kleuren vragen om verschillende oplossingen. Is een stof te dun of te doorschijnend, dan kun je het beste een laagje toevoegen. Een mooie donkere onderjurk, zeker wanneer hij licht corrigerend is, kan wonderen doen voor dunne stofjes. Heb je een lichte stof zoals wit, dan kun je het beste een huidskleur of beter nog een roze/rode kleur kiezen als bh of ondergoed. Kies in ieder geval niet voor wit. Want wit onder wit… wordt nog witter! Dat valt alleen maar meer op!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *