Beauty Shoplog

Lush shoplog & minireviews ♥︎ Snow Fairy, Santa’s Belly, Toothy Tabs & Lemony Flutter

Lush is echt mijn favoriete merk als het gaat om speciale douche- en verzorgingsproducten. Het blijft een traktatie omdat ik zelden in de Lush winkel kom en ik dan echt een weloverwogen keuze maak van wat ik koop. Online kopen doe ik zelden, mede vanwege de hoge verzendkosten. Ik pleit dan ook nog steeds voor een filiaal in het hoge noorden, daar zou ik zoooo blij van worden! Maar goed. Toen ik de mogelijkheid had om met iemand mee te bestellen én nog een fijn verjaardagspotje had staan, ging ik los in de webshop!

Zie hier, de buit! Deze tijd is toch wel mijn favoriete moment om te winkelen bij Lush hoor. De speciale collecties zijn altijd heerlijk, maar de Kerst collectie spant de kroon. Ik kocht dan ook drie producten ui de Kerst collectie. De andere twee producten zitten in het vaste assortiment van Lush.

Boom! Toothy Tabs – €9,95

Deze bestelde ik eigenlijk voor Pris mee, want die wilde dit altijd nog eens uitproberen. Lush staat bekend om de toch wel bijzondere producten. De Toothy Tabs is daar absoluut één van. In principe is het een vervanging voor tandpasta en zijn er meerdere varianten. Boom! is op basis van onder andere houtskool, smaakt naar cola (alleen dan iets frisser) én zorgt ervoor dat je tanden echt een tikkeltje witter worden. Je kauwt het tabletje fijn, maakt je tandenborstel nat en poetsen maar! Grappig om eens te proberen!

Lush Lemony Flutter – €11,50

Mijn absolute favoriet van Lush: Lemony Flutter! Mijn potje was al een tijdje leeg en wanneer ik eens in een Lush winkel was, greep ik steeds mis. Een razend populair product en ik snap helemaal waarom. Dit goedje is ideaal voor droge plekjes en is in principe bedoeld voor de nagelriemen. Maar andere droge plekjes zoals hielen of ellebogen kunnen hier ook enorm van opknappen. Aangezien mijn nagels en nagelriemen momenteel rampzalig zijn, komt dit product precies op tijd!

Santa’s Belly Shower Jelly – €6,95

Iets wat zeker nog op mijn te proberen lijstje stond, was een shower jelly. Ik wist alleen nooit welke variant ik wilde proberen. Toen ik de omschrijving van Santa’s Belly (het is écht een belly, als je hem uit het potje haalt!) las, was ik om. Deze jelly ruikt heerlijk naar frisse appel en tegelijkertijd wat pittig naar steranijs. Een verfrissende en verkwikkende shower jelly, heerlijk! En natuurlijk is de vorm ook gewoon heel leuk. De drilpudding voor onder de douche, Jippe is ook fan!

Snow Fairy Shower Gel €15,95 (250 ml) & Body Conditioner €13,95 (100 gr)

Dé terugkerende bestseller van Kerstcollectie; de Snow Fairy lijn. Mierzoet maar oh zo lekker! Douchen met de geur van wijnballen. Ik kocht een middelgrote flacon van 250 ml, maar er is zelfs een variant van 500 ml en 1l! De douche gel is snoepig roze en ruikt heerlijk. De body conditioner was voor mij nieuw en een heerlijke ontdekking. Deze boterachtige substantie breng je aan onder de douche en spoel je af. Het laat een heerlijk verzorgend laagje achter én je huid ruikt nog uren lang subtiel naar Snow Fairy. Yay!

Ik ben super blij met mijn Lush buit! Dank je Judith! Ik kan voorlopig weer even vooruit, heerlijk!

 

4 thoughts on “Lush shoplog & minireviews ♥︎ Snow Fairy, Santa’s Belly, Toothy Tabs & Lemony Flutter”

  1. Super om te zien, heerlijke shoplog! De verzendkosten vind ik ook erg hoog — daar zou je een bath bomb van kunnen kopen! 😒 Lemony Flutter is echt geweldig, ik ga hem er ook maar weer bijpakken! M’n handen zijn een ramp vanwege de kou en het schoonmaken. Ik vind zelf Snow Fairy echt verschrikkelijk, maar de geur van Santa’s Belly is he-le-maal perfect! Zo winters ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *