Challenge Nailart

Challenge | Inspired By Peacock

IMG_7400

Zondag, challenge-dag! Vandaag wanen we ons in een bijzonder populaire nail art van de laatste tijd; peacock. Peacock, ook wel pauwen, zijn een steeds ‘gewilliger’ ontwerp om aan je nagels toe te voegen. Dit gebeurt in allerlei soorten en maten, met echte veren of gewoon met lak. Ik zelf heb het nog nooit geprobeerd, dus het was wel even zoeken. Stiekem heb ik even gegoogled naar ‘peacock nails’, want dit keer kwam ik er echt niet uit. En origineel zijn én mooie peacock nagels maken. Lastig hoor!

Maarrrr, toen ik eenmaal op dreef was heb ik inspiratie gehaald uit het volgende plaatje en besloot hiervan een ‘standaard’ peacock-nailart te maken.

De foto’s zijn wederom ‘s avonds gemaakt met flits. Zomer, ik mis je nu al met je mooie lange dagen en prachtige natuurlijke licht.

IMG_7391

IMG_7395

Bij deze nailart heb ik gebruik gemaakt van zwart en bruine acrylverf. Verder gebruikte ik een koperkleurig, lichtblauwe en donkerblauwe lak. Ik wilde niet dat de hele pauwenveer ‘mat’ zou zijn, omdat een echte pauwenveer dat ook niet is. Daarom koos ik voor een combinatie.

IMG_7393

IMG_7397

Wat een priegelwerkje zeg. Al die dunne lijntjes en laagjes over elkaar, het was even uitvogelen hoe ik precies te werk moest gaan. Maar uiteindelijk is het resultaat best mooi. Al zou ik dit nooit op overdag op mijn nagels dragen. Nope, not really my style. ^^

IMG_7396

IMG_7401

Ben jij, net als ik, ook zo benieuwd naar de creaties van de andere meiden?

 Bezoek dan even hun blogs!

Marije – Bonjour Cherie

Rosita – Justasimpleview 

See you next week! <3

11 thoughts on “Challenge | Inspired By Peacock”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *