Uncategorized

Spam je blog #3!

20131007-221751.jpg

Helleu!
Ai, deze week kom ik een beetje in tijdnood… Wel om een hele leuke reden. Deze week ga ik namelijk onverwachts een paar daagjes naar mijn ouders! Ik heb een extra dagje vrij gekregen waardoor ik heerlijk even qualitytime in Zutphen heb. Mama heb ik al 3 maanden niet gezien en m’n vader en broertje zelfs al een half jaar niet! Grrrrr, stomme afstand! Ik ga dus lekker even wat tijd inhalen deze week!

Dat betekent wel dat er deze week wat minder artikelen online komen, maar ik ga er van uit dat jullie dat helemaal snappen. ;) Vandaag vullen we op met een heerlijk Spam je blog – artikel. Dus, heb jij een blog of een andere site die zeker het bezoeken waard is? Vandaag mag je lekker spammen! Neem ook even een kijkje bij de andere spammers, wie staat je nieuwe favoriete blog er wel tussen!

Houd de blog in de gaten, morgen komt er een leuke winactie aan!

X

24 thoughts on “Spam je blog #3!”

 1. Túúrlijk snappen we dat! ;) Geniet er lekker van meis! :D
  Ik spam even mee vandaag.. Ik blog op http://www.bonjourcherie.nl over beauty, haar en véél Nailart.. Op dit moment loopt er een leuke winactie van het boek ‘Nailart’ dorr Donne & Ginny Geer dus zeker de moeite om even een kijkje te nemen ;) Xx

 2. http://femketje.nl/ gaat over alles wat mij bezighoudt: van beauty, make-up, enorm veel nagellak en lifestyle met een lading gekkigheid tussendoor, tot mijn 2 katers, fotografie en modellenwerk. Er worden vooral veel reviewartikelen gepost en vaak ook winacties om al mijn lieve lezers te bedanken!

 3. Leuk dat we mogen spammen en geniet van je bezoekje aan je ouders! Mijn blog heet http://makeupgorgeous.blogspot.be/. Op deze blog kan in mijn passie voor make-up & beauty volledig kwijt. Ik review vooral heel veel producten, doe leuke tags en ook persoonlijke dingen deel ik graag met mijn lezers. Neem dus snel een kijkje op mijn blog en dan zie ik jullie daar ;) x

 4. Wat leuk dat we mogen spammen zeg! Ik denk dat jij mijn blog wel kent, maar voor degene die mijn blog nog niet kennen zal ik in het kort wat vertellen! Ik ben Daisy en ik ben 27 jaar oud en trotse bezitter van de beautyblog: http://www.beautyglow.nl Als klein meisje was ik al gek op make-up. Dit kwam voornamelijk door mijn moeder. Zij had van wege haar werk (schoonheidsspecialiste) al een enorme stash! Naar mate ik ouder werd is mijn passie voor beauty nooit meer verdwenen en alleen maar groter geworden. Op BeautyGlow probeer ik mijn passie voor Beauty met jullie te delen. Komen jullie een keertje langs?

 5. Wat leuk! Ik ben Shivani, 15 jaartjes jong en ik woon in Suriname. Ik blog over alles dat ik leuk vind, je vindt er dus leuke DIY’s, how to’s, artikelen over eten, sport en Suriname. Je vind er ook leuke tags, challenges en persoonlijke artikelen. Ik hoop dat jullie een kijkje nemen!
  Liefs,
  Shivani
  http://www.mylifestyle-shii.blogspot.com

 6. Geniet van de quality time met je familie! En lief dat we mogen spammen :) Vind het ook altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken!
  Mijn blog Beautiliciousworld gaat over beauty, fashion, food & lifestyle. Dat zijn voor mij superleuke onderwerpen, als je zelf ook één (of meerdere) van mijn onderwerpen leuk vind, zou ik zeker een kijkje nemen op: http://www.beautiliciousworld.nl

 7. Mijn blog: http://grosbisousxx.blogspot.be/
  Ik probeer er zo veel mogelijk tijd in te steken en blog enorm graag! En ik doe het met heel mijn hart. Vooral shoplogs, reviews, tips&tricks, tags, noem maar op. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje nam :D Ik heb ook alle blogs hierboven gekeken; erg leuk!
  Xoxo

 8. Leuk!

  Op Labellafleur.nl loopt er op dit moment een winactie.
  Een winactie waar in jij een telefoonhoesje naar keuze kunt winnen, wie wilt dat nou niet!
  En daarbij heb ik gister weer een nieuwe update over mijn kitten Lady online geplaatst met een bord vol aan foto’s.
  Ik zou zeggen; neem een kijkje!
  http://www.labellafleur.nl

 9. Leuk! Ik ben Yasmine en ik blog op yasminestyle.blogspot.com over fashion, mode, beauty, lifestyle en alles wat ik nog meer leuk vind. Ik heb mijn eigen stijl en wil die graag met jullie delen. Neem een kijkje en laat zeker een reactie achter wat je ervan vindt! Vergeet me niet te volgen op bloglovin’. :)

  Liefs, Yasmine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *