Fashion Moederschap

Hippe babykleding voor elk budget

Shoppen voor Jippe vind ik misschien nog wel leuker dan shoppen voor mezelf. Ik vind het zo leuk om Jippe in toffe, hippe en schattige outfits te steken. Gek he? Maar ik vind het zo leuk als hij er mooi uit ziet. Tja… Stiekem vind ik neuzen op de meisjesafdeling zo af en toe ook heel erg fijn. En aangezien ik niet alleen jongensmoeders maar ook vele meisjesmoeders tussen mijn volgers heb, heb ik vandaag inspiratie voor babykleding voor zowel meisjes als jongens op een rijtje gezet!

Schermafbeelding 2016-06-07 om 21.48.09

Ga je voor een romantisch jurkje? Of liever stoer met een short van Hema, een shirt van Zara of Next? De mocassins zijn helemaal hip en vind je onder andere bij Little Indians. Andere merken die ik super tof vind, zijn Noppies, Name It en Quapi. Deze hippe merken zijn onder andere verkrijgbaar bij Jayno.nl.

babymode voor elk budget

Trendy en betaalbare jeans vind je bij H&M, stoere en unieke schoenen bij Vans, comfortabele shorts bij Next en heerlijke warme truien bij Zeeman. Wil je voor uniek en misschien een tikkeltje hipster, dan ga je voor Ice Ice Baby bij Lucky No.7 of Little Rockstar bij Little Indians. Love it!

 Wat draagt jouw kindje het liefst?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *