Home Lifestyle

Fijnste geluksmomentjes op glas

Wij maken heel veel foto’s. Dagelijks leggen we leuke, grappige en fijne momentjes vast. Dit gaat natuurlijk een stuk makkelijker sinds we telefoons hebben met camera’s daarop. Een nadeel daarvan is dat veel foto’s maar op de telefoon of computer blijven staan. We printen regelmatig wat uit, hebben een gang vol foto’s maar de laatste tijd blijft het er een beetje bij. Toen ik bij FotoOpGlas iets mocht bestellen, besloot ik een combinatie te maken van fijne herinneringen. Hoe dat geworden is, zie je in deze post! 

FotoOpGlas.nl is een dochterbedrijf van FotoCadeau.nl, waar je de leukste dingen met je foto’s kunt laten doen. Foto’s op canvas, hout, aluminium, op glas en nog veel meer. Ik heb een collage laten afdrukken op plexiglas. Ik twijfelde eerst om gewoon één foto te laten afdrukken, maar zag toen op de site collages voorbij komen. Ik ging op jacht naar een aantal fijne momentjes, mooie herinneringen en leuke kiekjes en maakte vervolgens zelf een collage.

De afmeting van de foto op glas is 60 x 40 cm. Ik ontwierp een collage van 4 bij 6 foto’s en vulde deze naast foto’s ook met drie quotes om het geheel een beetje te breken. Wanneer je een foto laat afdrukken op glas zie je eerst een voorbeeld van hoe de foto wordt afgedrukt. Hier ga je vervolgens mee akkoord (als het goed is) en dan wordt ‘ie afgedrukt. Mijn foto’s lijken, als je goed kijkt, een klein beetje uitgerekt, maar dit valt gelukkig op het eerste gezicht niet op. Hoe dit kan, is voor mij een raadsel, aangezien de verhouding van de collage verder wel klopt. Je kan er overigens ook voor kiezen dat FotoOpGlas voor jou een collage maakt, het ontwerp wordt dan samen met jou besproken en je weet dan 100% zeker dat het goed is.

De kwaliteit van de foto’s en het glas is erg mooi. De kleuren zijn helder, de foto’s scherp en het effect van de foto’s op glas vind ik erg mooi. Hij is 3 mm dik en kunt de foto op verschillende manieren ophangen. Je hebt een speciaal ophangsysteem wat er bij kan aanschaffen waarmee je de foto doormiddel van een soort RVS knoppen aan de muur hangt. Wij zijn er nog niet helemaal uit waar we de foto op gaan hangen, dus hebben hem voor nu nog even staan, en ook dat vind ik stiekem erg tof.

Ik ben erg blij met onze foto op glas en word helemaal bij van de fijne geluksmomentjes. Een nadeel vind ik wel je standaard ook nog €5,95 verzendkosten betaalt en dat deze niet wegvallen wanneer je boven een bepaald bedrag bestelt. Verder geeft de webshop aan dat je bestelling binnen 3 tot 5 werkdagen verzonden wordt, maar helaas moest ik iets langer wachten voor hij verzonden was. Maar, het was het wachten wel meer dan waard!

Voor een foto op glas zijn verschillende prijzen. Mijn foto (40 x 60) kostte €48,95 en het ophangsysteem kost €7,95. 

x Lisanne

1 thought on “Fijnste geluksmomentjes op glas”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *