Accessoires Lifestyle

Secrid Mini Wallet – de ideale portemonnee!

Je kent het probleem vast. Je hebt een aantal pasjes die je dagelijks of wekelijks gebruikt of bij je moet hebben, wat briefgeld en munten. Wil je dat allemaal meenemen dat zul je een grote portemonnee aan moeten schaffen met genoeg ruimte. Leuk, stylish misschien ook… Maar totaal onpraktisch! Een probleem waar ik zelf al een tijdje last van heb. Tot ik Secrid ontdekte! Secrid heeft mooie, trendy portemonnees, niet groter dan een bankpas waar alle belangrijke dingen in passen die je nodig hebt! Hoe dit werkt? Dat lees je in deze post!

Over Secrid

Ontwerpers Marianne van Sasse van IJsselt en René van Geer ontdekten dat consumenten niet blij waren met hun pasjes omdat hun portemonnees niet geschikt waren voor het snel groeiende aantal passen. Dit was voor ons de inspiratie om in 1997 hun eerste kaarthouder – de Bodycard – te ontwikkelen. De Bodycard werd, net als al de huidige producten, in Nederland geproduceerd. Op 1 januari 2009 besloten zij om zich volledig te focussen op hun grote droom: een eigen productlijn – onder de merknaam Secrid – volledig gebaseerd op hun eigen visie. Ze hebben al hun kennis en ervaring ingezet voor de ontwikkeling van ‘de ultieme kaarthouder’. Dit heeft geleid tot de introductie van de Secrid Cardprotector, welke direct werd onderscheiden met een Red Dot Design Award. Inmiddels zijn Secrid producten verkrijgbaar in meer dan 45 landen.

Secrid heeft verschillende modellen, waarin de innovatieve aluminium kaarthouder centraal staat. Van alleen kaarthouders tot mini- en slimwallets. Allemaal stijlvol vorm gegeven met hoogwaardig leer van goede kwaliteit. De Secrid portemonnees komen in verschillende kleuren dus er is voor elk wat wils. Ik koos voor de Mini Wallet in de kleur Rango Green Gold, die in tegenstelling tot de Slim Wallet een knoopsluiting heeft en daardoor eventueel ook wat beter geschikt is voor enkele munten.

Specificaties Slim Wallet (Rango – Green Gold) 

– Vervaardigd uit echt Europees leer
– Sluit af met een drukknoopsluiting
– Rango: fijne hagedis reliëf met diepe duotint en een gouden drukknoop
– Protector gemaakt van massief aluminium
– Formaat slechts 21 mm dik
– Ruimte voor 6 vlakke kaarten of 4 kaarten met verdikte letters (bepaalde creditcards)
– Extra ruimte voor briefgeld, visitekaartjes, garantiebonnen of 4 extra passen
– Geschikt voor enkele munten
– Beschermt kaarten tegen buigen, slijten, breken en ongewenst uitlezen (skimmen). Bedankt voor de tip Wifiwijs!
– Met één druk op de knop schuiven de kaarten trapsgewijs naar buiten

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar 9 van de 10 keer betaal ik met mijn pinpas. Mijn portemonnee van Fab. boodt genoeg ruimte voor allerlei pasjes, prulletjes en geld maar ik had niet 123 mijn pas te pakken. Met de Secrid heb ik dat wel. Ik haal het kleine portemonneetje uit mijn tas of jaszak, haal het kleine hendeltje aan de onderkant over en…

… tadaa! Mijn zes belangrijkste pasjes – ID kaart, rijbewijs, OV kaart, pinpas, zorgpas en bootpas – schieten trapsgewijs naar boven. Je haalt het benodigde pasje er makkelijk uit en stopt hem net zo makkelijk weer terug. Ideaal! Hoe dit in real-life werkt, show ik je in onderstaande korte video. ⇣

De Secrid Mini Wallet is echt ideaal als je het mij vraagt. Eventueel kun je ook nog voor de Slim Wallet gaan, welke in principe het zelfde is alleen dan zonder knoopsluiting. Wil je nog meer pasjes meenemen, dan heeft Secrid ook daar de oplossing voor, namelijke het Twin Wallet model, waar in totaal zestien pasjes in kunnen. Ik ben super blij met dit kleine handige dingetje en….

…pssst! Ik mag ook een van jullie blij maken met een Secrid Mini Wallet naar keuze! Kom vanmiddag nog even terug op mijn blog, voor meer informatie. 

De Secrid Mini Wallet is verkrijgbaar vanaf €49,95 bij o.a. Bagageonline.nl

x Lisanne 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

2 thoughts on “Secrid Mini Wallet – de ideale portemonnee!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *