Accessoires Beauty

Tweezerman | Wimperkruller Super & Wimperkam

blogbanner-7

Het merk Tweezerman is voornamelijk bekend door zijn fenomenale pincetten. Maar Tweezerman heeft meer dan alleen pincetten! Vandaag laat ik jullie twee andere toffe producten zien van dit merk. Eentje die ik bijna dagelijks gebruik, de wimperkruller en een die compleet niet is, de wimperkam. En ik kan niet wachten ze samen te testen!

IMG_8563

IMG_0950

De Tweezerman Supercurler (Wimperkruller Super) en iLash Comb (Wimperkam) hebben beide dezelfde transparante look met gouden details. Ik dacht dat ik in mijn 3,5 jarige blogbestaan inmiddels de meeste fotografietricks wel kende, maar deze twee producten waren werkelijk een ramp om op de foto te zetten. Drie pogingen verder was ik redelijk tevreden, maar wat een werk!

Tweezerman Supercurler

IMG_0954 (1)

IMG_8770

“Wimperkruller met een revolutionair design door de open zijkanten en een lang krul oppervlakte. De pads van de wimperkruller kunnen lichtjes met de föhn worden verhit voor een extra intense krul. Deze wimperkruller claimt verder ideaal te zijn voor (Aziatische) vrouwen met korte wimpers. Inclusief drie silicone pads”

IMG_0956

Het design van de wimperkruller is anders dan de ‘metalen’ versies die ik normaal gesproken gebruik. Hij is volledig van plastic en bevat in plaats van twee pads, één dikke silicone pad die aan de onderkant van de bovenste wimpers wordt geplaatst. Belangrijk om te weten is dat je een wimperkruller vóór het aanbrengen van de mascara gebruikt. Dit is een veelgemaakte fout. Het gebruik van een wimperkruller op wimpers met mascara kan het afbreken van de wimpers tot gevolg hebben.

IMG_9626

De kruller is simpel in gebruik, maar wel even wennen. Je plaatst namelijk, anders dan je vaak gewend bent, de onderkant van de tang op de gewenste positie. Vervolgens knijp je lichtjes doch stevig de bovenkant van de kruller dicht. Hierdoor ontstaat een subtiele en mooi krul zonder hoeken. De kruller doet goed zijn werk en het resultaat vind ik zelf net iets mooier en natuurlijker dan de klassieke wimperkrullers. Het uiteindelijke resultaat zie je verderop in deze post.

Tweezerman iLashcomb

IMG_0959

IMG_0962

“Must have product voor het separeren van wimpers. De goudmetalen tanden glijden door de wimpers om overtollige mascara te verwijderen zodat je wimpers er perfect opgemaakt uitzien.”

IMG_0963

IMG_0966

Je kent het wel, je mascara zit perfect tot je nét iets te veel aanbrengt of uitschiet. Dan zou je willen dat er een kammetje bestaat waarmee je je wimpers kan separeren en klontjes kunt verwijderen. Vroeger – toen ik nog 10 lagen mascara droeg – gebruikte ik hiervoor een naaldje om op die manier het spinnenpoteneffect te verminderen. Maar daar is nu een alternatief voor!

IMG_9651

Het uitklapbare kammetje heeft vlijmscherpe punten. Gebruik in combinatie met een spiegel is dus zeer aan te raden. Het kammetje glijdt makkelijk door de wimpers heen en verwijderd zichtbaar klontjes. Deze blijven namelijk achter in het kammetje. Tussendoor even verwijderen met een watje is handig. De kam kamt je wimpers echt, maar verwijdert daarmee ook een klein beetje volume wat je eventueel gecreëerd hebt met de mascara. Zelf vind ik dit niet zo’n ramp, maar een glamoureuze en volumineuze look kun je hier niet meer creëren. Waar ik het kammetje vooral heel fijn voor vind, is wanneer ik ‘s avonds alsnog een laagjes mascara aanbreng op mijn al bestaande look. Dit doe ik onder andere wanneer ik bijvoorbeeld nog even de deur uitga en nét even wat extra opgemaakt wilt zijn. Mascara aanbrengen op een ‘oud’ laagje, brengt vaak redelijk wat klontjes met zich mee. Dit kammetje is daar echt onwijs geschikt voor! Lange wimpers, zwarte wimpers zonder klontjes!

tweezeman lash curler en comb

  Wimpers gewoon
②  Wimpers gekruld
③  Wimpers gekruld + mascara 
④  Wimpers gekruld + mascara + gekamd

Voor bovenstaande foto’s gebruik ik Catrice Glamour Doll Volume mascara. Het effect van de curler is op bovenstaande foto vooral goed te zien. Ik ben hier super blij mee! Het effect van het kammetje is subtiel. Je ziet dat mijn wimpers meer ‘uitgespreid’ zijn, maar dat ook een stukje volume verdwenen is. Zelf houd ik wel van dit effect, het is mooi natuurlijk en subtiel.

Met beide producten ben ik erg blij! Is de Supercurler veel beter dan een ‘klassieke’ kruller? Mwah, een beetje. Het is geen fenomenaal verschil, maar ik prefereer ‘m wel boven mijn metalen wimperkruller. De kam vind ik super en doet erg goed zijn werk. Jammer is wel dat het een stukje volume weghaalt, maar ik ben erg blij met de mogelijkheid om op een simpele en snelle manier mijn wimpers te kunnen separeren. Voor beide producten moet je wel een aantal euro’s neerleggen. En ik snap dat je dan liever gewoon bij je wimperkruller van een euro blijft…

De Tweezerman Wimperkruller Super kost €15,95 en de Tweezerman Wimperkam €14,95. Beide zijn verkrijgbaar bij Drogistplein

x Lisanne

samenwerking

1 thought on “Tweezerman | Wimperkruller Super & Wimperkam”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *