Nagellak

Ms. Keiko | Eerste indruk ‘Lobster Roll’, ‘Rosebud’, ‘Masquerade’ en ‘Mother of Pearl’.

banner

Al eerder schreef ik zeer positieve review over de gellak van Ms. Keiko in het kleurtje ‘Satin Pajamas‘. Ik was nog niet bekend met gellak en werd razend enthousiast. Zoals sommigen van jullie misschien weten, ben ik bezig met een cursus tot nagelstyliste. Mede daarom besloot ik wat meer gellakken te bestellen om mee te oefenen en experimenteren. Ik plaatste een oproepje op mijn Facebook pagina waarin ik vrijwillgers zocht. Inmiddels heb ik drie testpersonen over de vloer gehad en wil ik graag de eerste vier kleurtjes met jullie delen!

Voordat ik de gellak echt in de praktijk wilde brengen, wilde ik het eerst testen. Ik heb met de testpersonen afgesproken of zij mij willen laten weten hoe het verloopt en wanneer de lak écht niet meer kan.

De ingrediëntenlijst ziet er prima uit. Ik kon geen rare of afwijkende dingen ontdekken. Ms. Keiko is eigenlijk de goedkopere versie van CND Shellac. Het voert deels dezelfde kleuren als CND. Met CND heb ik goede ervaring, dus ben ik zeer benieuwd hoe Ms. Keiko verder bevalt!

Lobster Roll
lobster roll

Lieneke was de gelukkige persoon die het kleurtje Lobster Roll mocht komen testen. Een prachtige roodoranje kleur. Lekker pittig, opvallend en tegelijkertijd klassiek. Rood is altijd goed! Lobster Roll is een tikkeltje jelly en dekt daarom wat slechter dan ik gewend ben. Na drie dunne laagjes is hij perfect. Jammer, persoonlijk heb ik natuurlijk twee laagjes. Dit kost minder tijd én lak. De kleur is wel prachtig en glanst mooi. De lak zit er nu een week op, ik ben benieuwd hoe lang hij het volhoudt!

RosebudRosebud

Al langer wilde ze eens langskomen. Ingrid koos na het vragen van advies welke kleurtjes ik uit moest kiezen, zelf de lieve roze kleur Rosebud uit. Naast rood is ook roze altijd goed. Deze lieflijke kleur is net wat pittiger dan ‘babyroze’ en dekt perfect in twee laagjes. Hij is dan ook veel minder jelly dan bovenstaande Lobster Roll. De kleur krimpt lichtjes wanneer hij in de lamp is geweest, maar dit is te voorkomen wanneer je de nagel goed ‘wrapt’ oftewel de lak goed om de tip heen lakt. Ik ben fan van deze kleur en blij dat Ingrid deze kleur uit heeft gekozen! Ook bij Ingrid zit de lak nu een weekje, ik ben benieuwd!

MasqueradeMasquerade

Masquerade is de perfecte kleur voor het najaar en de feestdagen. Een prachtige wijnrode kleur, licht ‘gemêleerd’ met een subtiele rode shimmer. Doordat deze kleur niet ‘effen’ is, is hij wat lastiger lakken. Je moet netjes en secuur te werk gaan, net als bijvoorbeeld bij een metallic lak. Hij dekt goed in twee laagjes, mits je de lak goed verdeeld aanbrengt. Alice was helemaal in haar nopjes met deze chique kleur. Ze maakt een hoop schoon in haar bungalows, dus ik ben zeer benieuwd hoe de lak zich gaat houden.

Mother of Pearl
motherofpearl

Doordat ik anderen zo blij had gemaakt met de prachtige lakken, begon het bij mij ook weer te kriebelen. Vorige week kreeg ik Mother of Pearl binnen, een transparante lak met subtiele zilveren glittertjes. Super leuk als topcoat, maar ook mooi gewoon op zich zelf. Mijn nagels beginnen eindelijk weer lang te worden, dus ik besloot ze te versterken met deze parel! Na één laagje heb je mooi wat glittertjes op je nagel, die zeker opvallen in het licht. Ik heb dan ook maar één laagje aangebracht. Voor een opvallender resultaat ga ik dus voor twee laagjes.

Tot nu toe ben ik zeer tevreden over de lak. Hij werkt prettig, dekt (m.u.v. Lobster Roll) perfect in twee laagjes en blijft tot nu toe prima zitten! Binnenkort krijg ik nog meer vrijwilligers over de vloer, dus dan volgt weer een nieuwe update.


Verder ben ik nog op zoek naar vier vrijwilligers voor nieuwe kleurtjes die ik afgelopen week binnen kreeg (zie bovenstaande afbeelding)! Benieuwd en je aanmelden? Klik dan hier!

 photo handtekeningYNI_zpscf0330c7.jpg

Binnenkort is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor een gellak manicure! 

13 thoughts on “Ms. Keiko | Eerste indruk ‘Lobster Roll’, ‘Rosebud’, ‘Masquerade’ en ‘Mother of Pearl’.”

  1. Beste Lisanne,

    Ik ben helemaal weg van ‘mother of pearl’ en wil deze nagellak nu ook aanschaffen. Ik heb gezocht bij aliexpress, maar kan het nergens vinden. Het kan zijn dat de naam ‘mother of pearl’ niet voorkomt, maar dat de kleur van de lak misschien alleen als nummer wordt aangegeven. Kan jij misschien achterhalen welke nummer de lak had toen jij ‘m kocht? Alvast bedankt!

    1. Hoi Risk,

      Ik heb even snel gekeken en kan ‘m ook niet vinden. Het nummer heb ik even opgezocht voor je op het flesje en is 40520. Succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *