Nagellak

Essie | Rock the boat

IMG_5521

Op slag verliefd werd ik op dit ‘koele’ blauwe kleurtje met talloze kleine shimmertjes. Nadat ik van de schrik bekomen was dat ‘mijn’ DA eindelijke Essie verkocht, was Rock The Boat het eerste lakje wat ik vervolgens gillend in mijn winkelmandje gooide (Essie! Essie!) om er thuis vervolgens verliefd naar te staren. Benieuwd of ‘ie op mijn nagels net zo mooi is? Lees dan snel even verder!

naughty-nautical-group

IMG_5520

Rock The Boat is een lak uit de Naughty Nautical collectie van deze zomer. De kleurtjes vind ik stuk voor stuk prachtig en ik kan verklappen dat er nog een aantal voorbij zullen komen op de site. ;)

IMG_5518

IMG_5519

Rock The Boat is een hemelsblauw kleurtje met subtiele witte en blauwe glitters er in. Deze glitters komen overigens in alle kleurtjes van deze collectie terug. De kleur heeft een vrij koele ondertoon, wat de lak een niet alledaags effect geeft.

IMG_5523

De kleur dekt niet in één laagje, maar dit had ik ook niet verwacht bij deze lichte kleur. Wel lakt deze kleur zoals we van Essie gewend zijn. ‘Smooth’ en makkelijk. Denk wel om smalle nagels, de lak is iets dun waardoor je met het brede kwastje misschien de mist in gaat.

IMG_5525

IMG_5526

Wauw, wauw, wauw. De lak dekt na 2 (!) lagen helemaal prima. De kleur vind ik prachtig en de subtiele glitter er in maakt de lak helemaal af. Ook deze lak droogt snel en blijft lekker lang zitten. Hoera voor Essie!

Rock The Boat is een limited edition en zal dus tijdelijk te koop zijn bij de DA en Etos voor €9,99 of bij Bol voor €10,15.

19 thoughts on “Essie | Rock the boat”

  1. Prachtig kleurtje en top dat ie in twee lagen dekt! Ik heb v/d o.a. de groenblauwe lak uit deze collectie gekocht, maar moet ‘m nog uitproberen :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *