Fashion

Fashion by Dionne | De fashiontrends van het voorjaar van 2015

proxy
Door Dionne – De trends voor het voorjaar zijn nogal divers, en voor iedere stijl wel wat wils. Zo zie je veel items uit de jaren ’70 stijl terug. Dat is duidelijk te zien aan de suède trend. Suède zal het komende halfjaar in veel verschillende kledingstukken, schoenen en accessoires worden verwerkt. Ook worden er verschillende kleuren suèdes gecombineerd in een kledingstuk. Naast het suède materiaal, zie je de kleur kaki groen veel terugkomt in verschillende kledingstukken. Kaki groen is één van de kleuren van dit voorjaar.

proxy

Behalve de jaren ’70 trend, is de Bohemian Chic en Festival stijl ook een echte trend dit voorjaar. Hoe drukker qua print en kleur, hoe beter. Het kan niet gek genoeg zijn. Combineer de Festival look met de Ibiza style, en je bent geheid ‘fashionable’ dit voorjaar. Met allerlei tierelantijntjes zoals cowboylaarzen, veertjes, fringe tasjes, festival haarbandjes zorg je voor de perfecte Bohemian Chic look.

proxy

Dit voorjaar is het ook weer tijd voor kleuren. Van felle neon kleuren tot lieflijke pastel kleuren, het kan allemaal dit voorjaar. Doordat kleur weer helemaal in is, kun je ook met een gerust hart weer aan de slag gaan met colorblocking. Colorblocking is dit voorjaar hotter is dan ooit. Haal je hart op, want het kan niet kleurrijk genoeg.  

proxy

De laatste fashion trend, maar zeker niet onbelangrijke is de denim en de parka trend. Op veel catwalks zag je veel demin terugkomen. Ook veel ‘all demin’ outfits zijn hot het komende seizoen. Als laatste mag de parka jas dit voorjaar niet ontbreken. Combineer een parka met een kleurrijke sjaal, draag een mooie jeans en hup je bent helemaal ‘fashion proof’ voor het voorjaar van 2015.

proxy

Welke trend vind jij het leukst?

Liefs,
Dionne

Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

4 thoughts on “Fashion by Dionne | De fashiontrends van het voorjaar van 2015”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *