Beauty

Essence | FALL Back to Nature ♥︎ I Love Extreme Crazy Volume Brown Mascara

Hoewel ik totaal nog niet toe ben aan de herfst, vind ik het wat betreft make-up producten altijd wel het leukste seizoen van het jaar. De herfsttinten mogen weer en de najaarscollecties zijn vaak super mooi! Ook Essence komt met een prachtige – tijdelijke – herfstcollectie Fall back To Nature. Toen het nog hoogzomer was, ontving ik deze prachtige mascara om alvast uit te proberen. En zeg nou zelf, alleen de huls is al een plaatje, toch?

Boys and girls, fall is back! De tijd van avonden op de bank doorbrengen en series binge-watchen met warme chocolademelk is aangebroken! Of ben je nog niet aan bankhangen toe? Laat je dan inspireren door deze herfsttinten van de nieuwe Essence Fall Back To Nature collectie om lekker door de herfstbladeren te struinen, creatieve foto’s te schieten of romantische wandelingen door de natuur te maken.

De Essence Trend Edition Fall Back to Nature is vanaf oktober tijdelijk verkrijgbaar bij o.a. Kruidvat en bevat prachtige, simpele producten waaronder twee palettes, een parfum en deze prachtige mascara. De verpakking vind ik echt al een applausje waard, want deze is echt super mooi!

Onze bestseller is ideaal voor een natuurlijke look met veel volume. Met dank aan het borsteltje van elastomeer zorgt de mascara voor optimaal volume en maximale lengte.

Wie bekend is met Essence mascara’s weet dat de I Love Extreme mascara’s een tijd lang flink gehyped werden. Inmiddels de de hype wat over, mede omdat Essence meerdere super goede mascara’s op de markt heeft gebracht. Ik had deze mascara nog niet eerder geprobeerd en dus kon ik meteen kennis maken met één van Essence’ bestsellers. Het leuke van deze variant is, is dat hij niet zwart maar bruin is. Tof, eens wat anders!

Dat de mascara bruin is, is bijna niet te zien maar als je goed kijkt zie je dat effect net iets subtieler is dan zwart. De mascara werkt echt super goed en met één laagje bereik je bovenstaand resultaat. Het brede borsteltje werkt snel en goed, scheidt mijn wimpers en maakt ze zichtbaar langer. Mijn wimpers staan redelijk naar voren, waarvoor ik voorheen altijd een wimperkruller gebruikte. Bij deze mascara is dat, zoals je kunt zien, niet nodig. Ik houd van het effect!

Ik snap wel waarom de I Love Extreme mascara’s een hype zijn. Ook deze variant werkt super goed en de bruine kleur geeft een iets zachter resultaat dan de gangbare zwarte mascara’s. Daarnaast staat deze mooie huls natuurlijk geweldig in je make-up stash. En het beste van alles? Hij is enorm budgetproof!

De Essence Fall Back to Nature Trend Edition is vanaf oktober te koop. De I Love Extreme Crazy Volume Brown Mascara kost  €2,89.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *