Nagellak

Essence | Colour & Go 174 ‘Purple Sugar’

IMG_0404

Bij Purple Sugar moet je toch aan een suikerzoet lakje denken? Nu valt dat bij deze lak van Essence wel mee, Purple Sugar is de perfecte pastel paarse kleur voor het voorjaar! Benieuwd? Klik dan verder voor meer foto’s!

IMG_0401

Soms vergeet je een foto te maken van het kwastje, oeps! Gelukkig staan er inmiddels al een hoop Essence Colour & Go reviews online, dus mocht je benieuwd zijn naar het perfecte brede en rond afgesneden kwastje van deze lak, kun je daar even kijken!

IMG_0705 IMG_0703

Purple Sugar is een mooie zomerse lak met een crème/glossy finish. Ik was zeer verrast over de dekking, met twee zeer dunne laagjes ben je klaar. Ik twijfelde zelfs even of het er met één laagje door kon, maar dan zag je toch nog licht mijn tips er doorschijnen. De kleur is lila, pastel paars met een koele – naar roze neigende – ondertoon.

IMG_0701 IMG_0709

De lak lijkt wel iets dikker dan dat ik normaal van Essence gewend ben. Hierdoor lakt hij wat lastiger en moet je precies te werk gaan om een mooi resultaat te krijgen. Niet onmogelijk, wel een extra opgaaf. Verder ben ik zeer tevreden, hoewel de lak na 2 dagen chipt (zonder topcoat) is dit zeker geen miskoop voor deze lage prijs.

Essence Colour & Go Nagellak is verkrijgbaar bij Trekpleister en Kruidvat met een Essence schap voor €1,69 per stuk.

handtekening

9 thoughts on “Essence | Colour & Go 174 ‘Purple Sugar’”

  1. Op de eerste foto’s dacht ik dat het een zachtroze kleurtje was, maar het is een pastel paars kleurtje. Ik weet het niet, ben er niet zo fan van.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *