Beauty

Beauty | Roze met glittertjes

banner

Roze, welk meisje is er niet dol op? Voeg er een paar (of veel) glitters aan toe en het is helemaal geweldig! Verwerk het vervolgens in make-up en je hebt me helemaal blij. Vandaag laat ik jullie een paar heerlijke beauty producten uit mijn collectie zien welke vol glittertjes zitten én lekker roze zijn. Absolute aanraders!

IMG_0674

Een greep uit mijn ‘roze met glittertjes’ collectie. Wat een eyecandy, niet? De meeste producten zijn al eens op m’n blog verschenen. Mocht dat het geval wezen, vind je de link in de beschrijving.

Body

Allereerst twee van mijn favoriete body producten. Links zie je de Diva Diamond Dust Whipped Body Butter van The Beauty Bakery (review). Deze heerlijke zachte body crème is super voedend voor je huid, ruikt heerlijk en zit vol met minuscule zilveren glittertjes. Daarnaast zie je een product wat niet in deze vorm te koop is, het is namelijk de Snowfairy Massagebar van Lush! Deze werd alleen wat zacht, dus heb ik ‘m overgeheveld in twee grote waxmelt cupjes. De super zoet ruikende roze substantie smeer ik graag op mijn handen en armen. Hij is lekker voedend en de gouden en zilveren glittertjes sprankelen je tegemoet in het zonnetje.

Ogen

Roze oogschaduws, best lastig. Je moet ze combineren met een aardetint, vind ik, anders zie je er snel ziekjes uit. Toch vind je een hoop roze oogschaduws in mijn collectie. Hierboven mijn drie favorieten. Allereerst Catrice Liquid Metal Eyeshadow in ‘Gold ’n Roses’ (review), een mooie metallic roze oogschaduw met zachte roze glimmers. Daarnaast staat één van mijn favoriete Color Tattoo’s van Maybelline in ‘Pink Gold’ (review). Deze crème oogschaduw blijft perfect zitten en is een prachtige basis voor een ooglook. Als laatste mijn meest gewilde oogschaduw; Mac ‘Expensive Pink’ (review). Deze neigt wat meer naar oranje, maar heeft een prachtige gouden gloed over zich. Love it!

Blush

Hierboven zie je mijn favoriete blushes voor het voorjaar en de zomer. Bourjois ‘Lila’s D’Or’ was één van mijn eerste blushes, en ik gebruik ‘m nog steeds regelmatig. Hij lijkt veel op mijn andere favoriet; Sleek ‘Rose Gold’ (review), alleen is hij wat minder oranje.

Nagels

Natuurlijk kan ook nagellak niet in dit rijtje ontbreken. OPI ‘Hands Off My Kielbasa’ (review) is een twijfelgevalletje. Wél roze, maar niet met ‘standaard’ glitters. Toch heeft deze lak zo’n prachtige gloed over zich heen, dat hij hier zeker thuis hoort. Een apart kleurtje, één van mijn favorieten. Een andere favoriet is Essie ‘Sunday Funday’ (review). Een heerlijk zomerse framboosroze kleur met koele zilveren shimmers. Een absolute topper, blijft perfect zitten en is zo mooi!

Lipgloss

Als laatste natuurlijk deze prachtige lipglosses van Catrice. Boven zie je Catrice ‘Pink Up Your Life’ en daaronder ‘Very Very Raspberry’ (reviews). Beide bevatten ze talloze gouden en zilveren shimmer en hebben ze de perfecte kleur roze. Vooral Very Very Raspberry vind je vaak terug op mijn lippen. Ze hebben een mooie kleur, blijven redelijk goed zitten en ruiken ook nog eens heerlijk!

Roze en glitters zijn een match made in Heaven wat betreft make-up. I love it! Bovenstaande producten zijn écht favorieten van de afgelopen maanden/jaren. Ze zijn geweldig! Voor wat voor een kleuren/soorten make-up heb jij een zwak?

handtekening

11 thoughts on “Beauty | Roze met glittertjes”

  1. Wat een leuke producten zeg en ik schaam mij diep want ik heb nog nooit wat besteld bij The Bauty Bakery..ziet er altijd zo goed uit allemaal :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *