Nagellak

Essence | Colour & Go 170 ‘Beijos de Brazil’

IMG_0428

Groen is een kleur die je niet veel terug vindt ik mijn nagellak collectie. Het is gewoon niet een kleur die ik mooi vind op mijn nagels en combineert het ook niet echt mooi bij m’n kleding. Toch ‘mis’ ik zo af en toe een gewone normale groene lak. Bijvoorbeeld bij het maken van nail art of als toevoeging. Daarom besloot ik tijdens de 1 + 1 actie bij Kruidvat een groene Essence uit te kiezen. Eens zien hoe hij het op mijn nagels doet!

IMG_0426

De lak heet ‘Beijos de Brazil’ en is nieuw in het assortiment sinds dit voorjaar. De naam klinkt lekker zomers – doet me stiekem ook een beetje denken aan het WK -, maar een donkergroen is niet de kleur die ik zelf snel zou dragen tijdens zonnige dagen.

IMG_0528 IMG_0535

Beijos de Brazil is op de nagels toch niet zo donker als ik had verwacht. Het is een mooi heldere, mosgroene kleur die met twee dunne laagjes perfect dekt! De lak is wederom prima van substantie en lakt prettig. Door het brede kwastje, bedek je je nagels bijna in één keer. Erg fijn! De droogtijd is gemiddeld. Na 5 minuutjes kun je zeker je tweede laag aanbrengen. Toch zou ik na de tweede lag nét even wat langer wachten dan 5 minuten of er een sneldrogende topcoat over aanbrengen. Anders is de kans op eventuele deukjes toch nog wel enigszins aanwezig.

IMG_0525 IMG_0534

De kleur past ook prima in het rijtje ‘zomerse kleurtjes’, hij is helder groen, mooi creamy en lekker glossy. Het is maar net wat je zelf mooi vindt deze zomer. Zelf houd ik gewoon niet zo van groen, maar ben ik wel erg blij dat ik een mooie groene lak gevonden heb die ik eventueel kan aanpassen aan een outfit of goed kan gebruiken bij het maken van nail art (ik denk bloemetjes!). Wederom een prima lakje, ook al moet je van de kleur houden!

Essence Colour & Go lakken zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister met een Essence schap en kosten €1,69 per stuk.

handtekening

12 thoughts on “Essence | Colour & Go 170 ‘Beijos de Brazil’”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *