Fashion

New In | Toms

banner

Ein-de-lijk! Wie mij volgt, weet dat ik al sinds vorige zomer één paar schoenen om mijn wishlist heb staan: Toms. Elke keer kwam het er niet van, was mijn maat uitverkocht en ga zo maar door. Afgelopen week waren de taupekleurige die ik graag wilde eindelijk weer in mijn maat beschikbaar. Ik gooide ze in mijn winkelmandje en maandag kreeg ik ze binnen! En natuurlijk móet ik mijn nieuwe liefdes met jullie delen.

IMG_0622 IMG_0625

Toms hanteert het ‘One For One‘ systeem. Voor elk paar Toms dat je koopt, gaat er een paar naar een kind in nood. De Toms worden geleverd in een bijpassende kartonnen schoenendoos. Op de zijkant staan foto’s van kinderen die onderdeel zijn van het One For One project.

IMG_0627 IMG_0642

Buiten de schoenen, ontvang je ook een sticker en een leuk canvas tasje waar je bijvoorbeeld je schoenen in kunt vervoeren. Leuke extra!

IMG_0636 IMG_0637

Toms zijn gemaakt van stevig canvas. Het zijn dus niet ‘goedkope’ stoffen slofjes die je wel vaker voorbij ziet komen. In het midden zit een elastische ‘V’ waardoor de Toms makkelijk aan en uit gaan. Ik heb de Classic variant, het model waar het allemaal mee begonnen is bij Toms. Inmiddels hebben ze verschillende modellen espadrilles, maar ook slippers, sandalen, gympen en meer. Deze kleur wordt meestal omschreven als taupe, maar Toms noemt de kleur officieel ‘as grijs’. Ook aan de binnenkant is aandacht besteed, check het leuke patroontje!

IMG_0633

Wie denkt dat Toms net pantoffels zijn, heeft het mis. Natuurlijk zijn het niet de stevigste schoenen, maar er is toch zeker aandacht besteed aan een goed voetbed. Het voetbed is van zacht leer, ‘veert’ een tikkeltje mee en heeft een subtiele ophoging in het ‘kuiltje’ van je voet. Dat laatste vind ik zelf super fijn. Deze extra’s zorgen ervoor dat de schoenen toch een stukje stevigheid bieden, ze zitten heerlijk!

IMG_0629 Photo 27-05-14 16 52 46

De Toms zijn sinds maandag niet meer van mijn voeten geweest. Ik vind ze erg leuk, ze staan bijna overal bij en, niet onbelangrijk, ze zitten echt heerlijk. Ik heb niet eerder instappers gehad waar ik zo in wegwandelde zonder dat ik moest wennen. Geen blaren, geen geknel en toch prettige instappers (zónder zweetvoetjes). Ik draag er zelf footies in van de H&M, om de zool en de schoenen zo ‘fris’ mogelijk te houden.

Het moge duidelijk wezen, ik ben fan. Stiekem kijk ik alweer rond voor nóg een paar. De wit gehaakte Toms hebben namelijk ook mijn hart gestolen. Helemaal nu ik weet hoe lekker ze zitten. Wie weet volgen er nog outfit foto’s met mijn Toms, maar dat weet ik niet zeker. Zouden jullie dat willen?

Toms zijn verkrijgbaar in verschillende schoenzaken en webshops. Het grootste aanbod vind je in de officiële shop van Toms. De Classis Toms kosten €44,95. De maten vallen normaal, maar mocht je twijfelen tussen twee maten, zou ik de kleinste kiezen. Ze lopen namelijk een tikkeltje uit.

handtekening

 

22 thoughts on “New In | Toms”

  1. Wauw, Wat zijn ze mooi! Ik wil er ooit ook nog een paar van! Ze staan bij mij ook al heel lang op mijn wish list! nu wil ik ze alleen maar meer;)
    Liefs, Elize

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *