Nailart

Nail art | Black & Nude

IMG_0467

Helaas heb ik op het moment niet zo veel tijd om te kliederen op mijn nagels. Eigenlijk was ik deze dag maar één dag vrij, maar afgelopen woensdag werd ik gebeld dat ik wel wat later mocht komen. Ik had ineens tijd over, jeej! Ik pakte mijn favoriete nude lak en zwarte acrylverf en begon te kliederen.

IMG_0470 IMG_0489

Al langere tijd wilde ik een nail art maken met een nude en zwarte kleur. Lange tijd had ik niet een mooie nude lak tot ik Essie Spin The Bottle ontdekte. Als basis lakte ik al mijn nagels met deze mooie lak.

IMG_0499 IMG_0488

De rest van de nail art maakte ik met de losse hand, een klein kwastje en zwarte acrylverf. Met uitzondering van mijn middelvinger, deze lakte ik met een zwarte lak en maakte ik gebruik van striping tape voor het kruis. Het geheel lakte ik af met een Konad topcoat.

IMG_0482

Het effect vind ik zeer geslaagd! De lijntjes hadden hier en daar wat preciezer gemogen, maar alsnog vind ik ‘m goed gelukt. I like the combination!

handtekening

16 thoughts on “Nail art | Black & Nude”

  1. Wow, wat onwijs mooi! Ik heb laatst al mijn vingers voorzien van de stipjes die je op jouw wijsvingers hebt, vond het heel tof :D maar de lijnen en streepjes bij jou vind ik nóg veel toffer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *