Persoonlijk Tag

De Merk Fan Tag – This or that?

Het is al een hele tijd geleden dat ik voor het laatst een tag heb ingevuld! Ik was op zoek naar een leuke blog voor tussendoor en vond toen de Merk Fan Tag waarin je keuzes maakt tussen verschillende bekende merken. Aangezien mijn persoonlijke blogjes schaars zijn op het moment, leek het me een leuk moment er weer eens een tag tegen aan te gooien! Vandaag leer je mij weer een beetje beter kennen door middel van de keuzes die ik maak in deze blogpost!

Coca Cola ♥︎ Pepsi

Geen lastig keuze. Ik ben zelfs zo’n persoon die, bij twijfel, vraagt welke cola er geschonken wordt. Is het antwoord Pepsi, dan kies ik iets anders. Dat vind ik namelijk écht niet lekker.

Windows ♥︎ Apple

Apple, sowieso. In een huis vol Apple producten is die keuze snel duidelijk. Sterker nog, de reden dat ik geen sim only abonnement neem is omdat ik te graag elke 2 jaar de nieuwste iPhone wil. Verwend he? Onze pubers hebben overigens wel een Sim Only abonnement. Hierdoor zijn ze maandelijks maar weinig geld kwijt en kunnen ze zelf bepalen hoeveel geld ze in één keer uit willen geven aan hun telefoon. Scheelt enorm in de maandlasten!

McDonalds ♥︎ Burger King

Oeh, deze keuze vind ik iets lastiger. Of, eigenlijk niet. Want stiekem? Ik ben dol op de McDonalds. Misschien juist omdat we er niet zo vaak heen gaan en daarom blijft het iets “speciaals”. De burgers van de McDonalds vind ik echt lekkerder, maar de toetjes van de Burger King zijn wel echt heaven.

Nivea ♥︎ Dove

Dit is echt kiezen tussen twee “gelijken”, maar als ik echt moet kiezen zou ik voor Nivea gaan. De geur van Nivea vind ik net iets lekkerder, maar als ik bijvoorbeeld denk aan de nieuwe lijn van Dove die ik vorige week reviewde blijf ik het lastig vinden hoor. Die is namelijk zooooo lekker!

Kruidvat ♥︎ Etos

Geen moeilijke keuze, ik ben dol op Kruidvat. Naast de make-up merken die ze verkopen zoals Essence, Catrice, MUA, Revolution etc. vind ik vooral het eigen merk van Kruidvat ook erg fijn. Niet alleen voor mezelf, maar voor het hele gezin. Van luiers, tot dagcrème tot shampoo. Ik baal heel vaak dat er geen Kruidvat op het eiland zit en dus bestellen wij met grote regelmaat online.

Spa ♥︎ ChaudFontaine

Ja hallo. Deze weet ik eigenlijk echt niet. Dan ga ik toch voor Spa omdat ik Spa Marie Henriette gewoon echt heel erg lekker vind en regelmatig drink. Maar verder is deze keuze echt nergens op gebaseerd.

H&M ♥︎ Zara

Voorheen zou ik H&M gekozen hebben, maar nu neig ik toch meer naar de Zara. Bij beide winkels koop ik niet vaak voor mijzelf maar voor Jippe kopen we veel – heel veel – kleding bij Zara. Ik denk dat wij twee keer per jaar een grote zomer- en winterbestelling doen en dit dus 80% van Jippes garderobe is.

Essie ♥︎ OPI

Naast Essie en OPI heb ik eigenlijk weinig andere merken gewone nagellak meer. Ik zweer bij beide merken maar neig toch vaker naar Essie tijdens het nagellakken. De kleurtjes zijn super mooi, de kwastjes zijn heel fijn en de droogtijd is top. Essie is echt mijn all-time favourite.

Xenos ♥︎ Action

Hoewel ik dol ben op de Xenos ga ik toch voor de Action. Dit omdat je hier zó veel kan krijgen en we hier met regelmaat groot inkopen als we aan het vaste land zijn. Schoonmaakspullen, verf, knutselspullen en interieurdingetjes kopen we veel bij de Action. En natuurlijk schoolspulletjes, ideaal!

Febo ♥︎ Bram Ladage

Voor deze tag had ik nog nooit van Bram Ladage gehoord. Even Googlen leert mij dat dit ook een snackbar is (duh) en dat deze vooral in midden- en west Nederland zit. Dus kies ik automatisch voor de Febo. Al ben ik daar voor het laatst denk ik een aantal jaar geleden geweest na een avondje stappen. Want dan ging je naar de Febo voor een vette hap. ;)

Douglas ♥︎ ICI Paris XL

Douglas, definitely. Al is het alleen maar voor de MAC, OPI en Benefit. De merken die Douglas verkoopt vind ik gewoon net iets mooier dan die van de ICI. Al heb ik wel een zwak voor Philosophy trouwens…

Sportlife ♥︎ Stimorol

Deze keuze is echt ner-gens op gebaseerd. Ik ben een Smintjes-persoon en eet zelden kauwgom, maar als we kauwgom hebben is het vaker Sportlife. :’)

Lays ♥︎ Doritos

Naast kauwgom eet ik ook zelden chips. Maar als ik chips eet, is het Lays. Doritos, of nacho’s, eet ik eigenlijk niet omdat ik dat niet lekker vind. Op de middelbare school kochten we heel vaak Doritos Chili Pepper, maar tegenwoordig vind ik dat eigenlijk niet echt lekker meer.

Lidl ♥︎ Aldi

Beide winkels hebben we niet op Ameland, maar als we aan het vaste land zijn en we hebben tijd over doen we regelmatig inkopen bij de Lidl of Aldi. Beide winkels vind ik heerlijk, maar ik heb een lichte voorkeur voor Lidl. Dit vooral vanwege de producten, de winkel en… de broodafdeling!

Deze tag is bedacht door Lindsay. Mocht je de tag willen overnemen, voel je vrij! 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *