Persoonlijk

Personal | Dit was mijn 2017!

De laatste dag van 2017 jongens! Traditiegetrouw kijk ik op 31 december altijd terug op het afgelopen jaar. Ook dit keer ben ik weer mijn foto’s doorgegaan en heb ik een jaaroverzicht voor jullie klaargezet. 2017 was redelijk “rustig” maar alles behalve rustig, zonder al te veel grote gebeurtenissen of veranderingen. Toch was 2017 heerlijk en heb ik keihard genoten van al het moois wat mijn gezin, familie, werk en studie mijn gebracht heeft dit jaar. Kijk je mee?

Januari

In januari had ik uiteraard, net als nu, Kerstvakantie. We gingen heerlijk een paar dagen naar mijn ouders en genoten we van qualitytime met zijn tweetjes. Jippe maakte voor het eerst kennis met sneeuw en vond het prachtig. In januari had ik een aantal grote tentamens en inmiddels heb het leren met een peuter op schoot tot kunst verheven.

Februari

In februari kreeg ik een aantal hele goede cijfers terug en we vierden het met gebak dat ik het eerste half jaar van mijn studie met glans had gehaald. Ik startte ook met een nieuwe periode waarin ik kennis maakte met alles wat met Groot-Brittannie te maken heeft; British Studies. Hét leukste vak wat er bestaat! In februari knapten we (of eigenlijk Pris) ook onze woonkamer op en verfden we alles lekker fris wit. We kochten nieuwe planten en zijn nog steeds erg blij met het resultaat.

Maart

Het voorjaar stond voor de deur, jee! In maart genoot ik onwijs van het voorjaarszonnetje en maakte ik dankbaar gebruik van onze heerlijke tuin tijdens het studeren. Dit mooie weer namen we ook mee naar Den Haag waar ik met mijn mentorklas op schoolreis was twee dagen. We bezochten het Binnenhof, sliepen in de Stay Okay en gingen via Corpus terug naar Ameland. In maart waren mijn ouders ook een paar dagen bij ons – heerlijk – en genoot Jippe van alle aandacht van zijn opa en oma.

April

April is voor ons natuurlijk altijd een bijzondere feestmaand. 1 april waren Pris en ik alweer 3 jaar getrouwd. Dit vierden we gewoon lekker thuis, samen met de kids en een heerlijke high-tea. In april had ik twee enorm drukke tentamenweken met maar liefst 8 (!) tentamens. Daardoor miste ik helaas de 40e verjaardag van Pris en was ik veel van huis. Tussendoor genoot ik van de Paasdagen en bezocht ik de Amelandse uitvoering van The Passion, die echt onwijs goed was!

Mei

Mei was een maand van uitersten. Het was herfstig koud en zomers heet. Jippe zat voor het eerst achter op de fiets, wat hij prachtig vindt. We aten heerlijk bij de Mexicaan en genoten na de drukke aprilmaand heerlijk even van de tijd samen. Eind mei waren we een weekendje bij mijn ouders, waar het stikheet was maar we desondanks wel heerlijk genoten hebben. Verder won ik ook nog deze prachtige lipstick van Jane Iredale (klik!).

Juni

Ook in juni hadden we veel mooie warme dagen! Ik was druk bezig met het afronden van het schooljaar en was daarnaast ook nog druk met mijn laatste tentamenweek van mijn eerste studiejaar op de NHL. We gingen heerlijk naar het strand en ondanks de drukte genoten we volop. 19 juni werd onze kleine man natuurlijk alweer 2 jaar. Dit was een enorm warme dag en de hele tuin stond vol zwembadjes om alle kinderen verkoeling te brengen. Het was een prachtige verjaardag! Zijn keukentje was en is een enorme hit!

Juli

Juli was fantastisch! De vakantie begon en ik hoorde dat ik mijn propedeuse gehaald had. Ik ging ik lekker uit eten met mijn studiegenootjes en het was tijd voor het mooiste weekend van het jaar; Madnes! Het was prachtig weer, Jippe vond het festival fantastisch en we genoten volop. Eind juli gingen we met zijn zessen op vakantie naar Duitsland (klik!) en maakten we daar deze heerlijke foto van ons tweetjes.

Augustus

Augustus was wisselvallig, maar daardoor niet minder gezellig. Op regenachtige dagen vermaakten we ons prima met Duplo. Verder aten we heel veel ijsjes en genoten we van ons prachtige eiland tijdens de drukke zomermaand. Jippe kreeg in augustus z’n Snuffie van Flinders.nl die nog steeds staat te pronken in onze kamer. Augustus was lekker rustig, maar eind augustus stond het nieuwe schooljaar alweer voor de deur. Wat was de zomervakantie snel gegaan!

September

Begin september was ik natuurlijk jarig en kreeg ik onder andere dit heerlijke geurtje van Pris op mijn verjaardag. Mijn moeder kwam een paar dagen langs en we hadden super fijne dagen samen. We wandelden lekker door het bos en werden blij van het mooie nazomerweer. Juist in de nazomer vind ik het heerlijk op het strand. Het is er niet meer zo druk en het strand is dan prachtig. Jippe vind het er ook altijd erg leuk.

Oktober

In oktober had ik heerlijk twee weken herfstvakantie en gingen we een paar dagen naar mijn ouders. Deze dagen hebben Pris en ik optimaal gebruik gemaakt van de oppasmogelijkheden die opa’s en oma’s kunnen bieden en zijn we heerlijke avondjes weg geweest naar de musical, film en de sushitent. Ook in oktober waren we veel op het strand en in het bos te vinden. Garant voor mooie plaatjes!

November

November was een rustige maand. Ik had twee tentamens en werd daarna geveld door de buikgriep. Ik deed het in november ook rustig aan en besteedde vooral veel tijd aan mijn gezin, wat soms gewoon even extra nodig is. Daarnaast was het met mijn blog in november wel ineens weer super druk en stroomden de leuke campagnes en samenwerkingen binnen. Tof! In november kwam uiteraard Sinterklaas en en zette Jippe voor het eerst “bewust” zijn schoen. Hij vond het prachtig!

December

En dan zijn we alweer aanbeland in december. Een heerlijke maand, als je het mij vraagt. Voor Sint kreeg ik het prachtige Flawless Matte palette van Revolution en ook nog twee Essie lakjes. Die Sint wist wel wat hij mij geven moest! Toen de Goedheiligman het land uit was, zette we vrij snel de Kerstboom op, zo fijn! Ik ben namelijk dol op Kerst, kerstliedjes en alles wat er bij komt kijken. Heerlijk! Een week geleden begon natuurlijk de Kerstvakantie en oh wat was ik daar aan toe (écht!). De Kerst hebben we bij mijn ouders gevierd en we deden een dagje Utrecht (klik!). Toen we 2e Kerstdag teruggingen naar huis reden we op de pier een prachtige regenboog tegemoet. Hoe mooi kun je het jaar afsluiten?!

2017 was een fijn jaar! Het jaar stond vooral in het teken van balans zoeken tussen privé, werk, studie én blog. Die balans heb ik aardig gevonden geloof ik, maar dat betekent wel dat ik komende week wél even een inhaalslag moet maken wat betreft studie (oeps). Met de jaarwisseling blijven we lekker thuis en doen we niet veel bijzonders. Ik kijk uit naar 2018. Een nieuw jaar vol nieuwe avonturen!

Een hele fijne jaarwisseling en al het moois gewenst voor 2018! ♥︎

BewarenBewaren

BewarenBewaren

13 thoughts on “Personal | Dit was mijn 2017!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *