Beauty

Catrice | Ultimate Lipcolour 370 ‘In A Rosegarden’

IMG_15731

Na de bekendmaking van de nieuwe lipstick kleuren van Catrice, wist ik van één kleur al zeker dat ik ‘m moest hebben. Helemaal na het lezen van reviews (is hij wel écht zo mooi?) was ik  helemaal overtuigd. Mijn beste vriendinnetje nam hem mee voor mij. Eén probleem; ik had nog geen tijd om de lipstick te fotograferen en ik wilde de lipstick zoooo graag proberen. Dus overtrad ik mijn eigen regels. Ik droeg de lipstick voor ik er “perfecte” foto’s van had gemaakt voor de site. Dus helaas, mijn excuses. Ik kon me niet inhouden…

IMG_1571

IMG_1580

De kleur die ik graag hebben wilde, was In A Rosegarden, een ouderoze kleur nudekleur. Ik draag geregeld lipstick, maar dan wel subtiel in kleurtjes als deze. Dus In A Rosegarden zou de perfecte toevoeging moeten zijn aan mijn collectie.

IMG_1577

De lipstick wordt verkocht als een matte kleur, maar als je goed kijkt zie je hele subtiele gouden glittertjes in de lipstick terugkomen. De lipstick is niet heel groot. Wat je op de foto ziet is alles, na ongeveer drie dagen dragen. Hij kan nog iets verder uitgedraaid worden, maar dat was niet mooi voor de foto. De lipstick bevat 3,8 gram product. Voor mij prima, maar ik gok dat ik bij geregeld dragen wel snel een back-up nodig zal hebben.

IMG_1581

De lipstick is erg zacht en glijdt makkelijk over de huid. De pigmentatie is top! Op de huid dekt In A Rosegarden met gemak met één laagje. Van de glitters is gelukkig weinig te zien. Heel mat is de lipstick niet, hij is ‘semi glanzend’, gewoon zoals een crème lipstick vaak is.

PicMonkey Collage

De lipstick glijdt als boter over mijn lippen! Hij is super zacht, creamy en brengt erg prettig aan. Hij trekt niet in de lijntjes en is simpel te ‘stiften’. De dekking is ook op mijn lippen perfect. Eén keer aanbrengen en de lipstick zit prima. De kleur vind ik erg mooi en is net wat rozer dan mijn signature lipstick. Leuk voor de afwisseling dus! De houdbaarheid van de lipstick is oké. Hij overleeft met gemak een uur of drie, maar een maaltijd of drankje helaas niet. In A Rosegarden moet je dus zeker meenemen wanneer je op pad gaat, for sure dat je ‘m af en toe bij moet werken.

Ik heb in ieder geval weer een mooi pareltje kunnen toevoegen aan mijn lipstick collectie. Dé perfecte kleur voor mij, een subtiele en bescheiden lipstick, maar net wat mooier dan mijn eigen naakte lippen. Ik ben blij!

Catrice Ultimate Lipcolours zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister met een Catrice schap voor €3,99 per stuk.

 photo handtekeningYNI_zpscf0330c7.jpg

13 thoughts on “Catrice | Ultimate Lipcolour 370 ‘In A Rosegarden’”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *