Beauty

EOTD | Golden Oldies met Catrice en L’Oréal

IMG_0698

Vaak heb ik het idee dat al mijn artikelen uitgebreid moeten zijn, maar natuurlijk kan ik zo af en toe ook best eens een look plaatsen! Vandaar dat ik wat vaker onder andere EOTD (eyes of the day) artikelen wil gaan maken. Afgelopen week dwong ik mijzelf om weer eens tussen mijn mono’s te neuzen en daar een look mee te maken. Vandaag heb ik een look gemaakt met mono’s van Catrice en L’Oréal die ik eigenlijk een beetje vergeten was. Mijn Golden Oldies!

IMG_0699

IMG_0687

Gebruikte producten:

Catrice Prime and Fine Eyeshadow Base
 
L’Oréal Chrome Shine 172 Beige Shimmer (crease en onderste wimperrand)
 Catrice Absolute Eye Colour Mono 340 Ooops… Nude Did It Again! (wenkbrauwbot)
 L’Oréal Color Infallible Oogschaduw 002 Hourglass (bewegend ooglid en binnenste ooghoek)
 Catrice Absolute Eye Colour Mono 570 Plum Up The Jam (buitenste ooghoek en crease)
 Essence Liquid Ink Liner Waterproof 
 Lancôme Hypnose Star mascara

collage

Et voila, mijn look van afgelopen maandag (klik hier voor de plog van maandag)! Graag hoor ik van jullie of jullie het leuk vinden om vaker zulke beknopte look-posts te zien. En zo ja, wat zou je dan graag zien?

handtekening

8 thoughts on “EOTD | Golden Oldies met Catrice en L’Oréal”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *