Nagellak

Catrice | Celtica nagellakken ‘Pinkadoxa’ en ‘Love, Peach & Harmony’

IMG_1311

In mijn shoplog van gisteren kon je zien dat ik op de valreep nog twee lakjes uit de Celtica LE van Catrice wist te bemachtigen. Deze twee prachtig lakjes zijn perfect voor aankomend voorjaar! Benieuwd naar de kleurtjes? Lees dan verder!

IMG_1272 IMG_1277

De lakken komen uit de Celtica collectie van Catrice die tot februari te krijgen was. De collectie zat vol zachte kleuren, perfect dus voor de trends van deze lente. Ik nam een crème barbieroze kleur en een zalmkleurige lak  vol prachtige shimmers mee.

IMG_1276

Over het kwastje zullen we maar geen woorden meer vuil maken. Te veel, te groot, te breed. Inmiddels weet ik me er aardig mee te redden, maar makkelijk lakt het niet.

IMG_1320 IMG_1328

Pinkadoxa is een opvallend roze kleurtje. Lekker fel, glossy en perfect dekkend in twee laagjes. Hét perfecte barbieroze kleurtje die deze zomer absoluut niet mag ontbreken in je collectie.

IMG_1329 IMG_1325

De glans die Pinkadoxa geeft, vind ik erg mooi. Ik houd van crèmekleurtjes met een mooie glans. De lak droogt gemiddeld, pas op voor deukjes! Verder is er niks op aan te merken, eigenlijk komt ‘ie zelfs een beetje in de buurt van de oude vertrouwde Catrice…

IMG_1310 IMG_1316

Peach, Love & Harmony is ook een mooie kleur. Veel zachter en liever dan Pinkadoxa, maar wel nét even anders door de oranje shimmers. Hij dekt in twee laagjes, maar zou voor het mooie een derde laagje kunnen gebruiken. Dit zie je enkel wanneer er direct licht op schijnt.

IMG_1318 IMG_1315

De kleur is erg mooi, alleen vind ik persoonlijk dat mijn handen iets bruiner mogen in deze combinatie. Nu vind ik de lak niet echt flatterend. Hij maakt mijn handen een beetje bleek en grauw. Maar, dat doet niks af aan de mooie lak natuurlijk. Deze zal zeker weten in de zomer een mooie toevoeging zijn. De lak lakt oké, maar Pinkadoxa lakt prettiger.

De houdbaarheid van de lakjes is prima (mét topcoat) en voor Catrice doen zijn dit prima lakjes. Met een beetje geluk vind je ze nog in jouw Kruidvat (misschien zelfs wel met korting). De lakken kosten €2,99 per stuk.

Morgen kun je meedoen met een leuke winactie waarin je kans maakt op deze twee lakken én de highlighter uit deze collectie!

handtekening

16 thoughts on “Catrice | Celtica nagellakken ‘Pinkadoxa’ en ‘Love, Peach & Harmony’”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *