Nailart

Casimoda marble phonecase inspired nail-art.

Yaaaaay! Ik heb na maanden weer eens heerlijk een middagje zitten knoeien met nagellak. Voorheen maakte ik zoveel nail-arts en stiekem mis ik dit best. Het kost veel tijd en dat is helaas een schaarste de laatste maanden. Afgelopen week liet ik me inspireren door marmeren hoesjes en besloot ik een marble-look proberen te maken. Ik leerde twee dingen; marble nail-art is zo makkelijk nog niet om na te maken en nail-art skills verleer je misschien toch een beetje… Kijk je mee naar mijn poging?

Een nail-art geïnspireerd op een item is niet iets nieuws voor mij. Ik maakte vaker kledingstukken, tassen en kunstwerken na op mijn nagels. Dit keer besloot ik me te laten inspireren door een telefoonhoesje. Ik keek rond tussen de populairste hoesjes van Casimoda  en zag overal marble. Natuurlijk! De marmer-look is nog steeds helemaal in en is ook op de nagels een terugkomend fenomeen. Het moest iets met marble worden! Op deze manier legde ik de lat, na maanden geen nail-art, niet zo hoog (dacht ik) én kon ik een toffe creatie maken.

Uiteindelijk viel mijn oog op dit roze model en ging ik aan de slag. Ik wilde het marble effect wel zwart houden, dus verving ik een deel ervan door zwarte nagellak. Ik toch op hoe ik het makkelijkste een marmer nail-art kon creëren en ging voor de manier van het stempelen met een plastic zakje. Helaas liep dit niet helemaal zoals ik gehoopt had en werd het meer een ‘damaged splatter’ look dan een mooie subtiele marble-look. Damn!

Casimoda’s hoesjesaanbod

Goed, het resultaat was dan misschien niet helemaal zoals ik het voor ogen had, ik vond het wel heerlijk om weer even te kliederen met nagellak. Laat ik nou over een aantal weken zomervakantie hebben en volop inspiratie zitten. Ik heb namelijk nog even rondgeneusd tussen de andere telefoonhoesjes en inspiratie was op deze manier gauw gevonden. Hoe leuk is een nail-art met pandabeertjes! Of een geometrische creatie met kleurrijke driehoekjes? Nog even doorbikkelen de laatste weken op school en werk en dan hoop ik gauw weer een nieuwe nail-art online te plaatsen. Ik moet toch maar weer wat meer oefenen, blijkt…

De poging was leuk, deels geslaagd. Maar één ding is zeker, ik heb weer een beetje ontspanning gehad én het plezier in nail-art terugkrijgen. Nu de tijd en de skills nog terugkrijgen, dan ben ik een zeer gelukkig mens!

De kleuren die ik gebruikte zijn: Hema Liquorice – Hema Milkmaid – Hema Pink Princess – OPI Hands Off My Kielbasa! 

x Lisanne

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

4 thoughts on “Casimoda marble phonecase inspired nail-art.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *