Zwangerschap

Babyboom in Blogland!

banner

Bloggers heb je er in alle soorten en maten. Populair zijn onder andere de beauty-, fashion-, lifestyle bloggers. Een andere populaire categorie is de mamablog. Zelf schaar ik me niet perse onder één noemer en schrijf ik gewoon waar ik zin in heb. Van alles wat. In blogland zijn er inmiddels een hoop zwangeren. De ene blog richt zich compleet op het ouderschap, de andere blog schrijft – net als ik – over van alles wat. Inmiddels volg ik een leuk aantal bloggers waarvan een deel ook in juni of juli uitgerekend is. Super leuk! Vandaag deel ik een aantal leuke zwangere bloggers. Babyboom in Blogland!

Little wonder world

Little Wonder World

Deze blog volg ik al een hele tijd. Eerst konden we meegenieten met de zwangerschap van Manon, wie in november beviel van haar zoontje. Bibian heeft al een zoontje van 1 jaar en is inmiddels 16 weken zwanger van een meisje! Een heerlijke blog over van alles, maar voornamelijk over peuters, baby’s en zwangerschappen!

today’s life

Martina is ook in juli uitgerekend en we lopen praktisch gelijk op. Ik volg haar al vanaf het begin van haar zwangerschap en ook op haar Instagram wordt af en toe een kiekje gedeeld. Ze is prachtig zwanger en schrijft op haar blog regelmatig leuke updates over de kleine.

Twinkelbella

Twinkelbella

Op de blog van Saskia komen allerlei blogs online. Over zowel beauty, lifestyle maar ook over het gezinsleven en haar tweede zwangerschap. Ze is een maandje eerder uitgerekend dan ik en verwacht hun dochtertje begin juni. Ook Saskia is op Instagram te volgen waar ze regelmatig foto’s plaatst.

life by rosie

De blog van Rosanne behoort al een hele lange tijd tot mijn favorieten. Het is een echte feelgood blog met prachtige content. Ik vond het al heerlijk om haar updates rondom hun bruiloft vorige zomer te lezen, maar inmiddels heeft Life by Rosie een nieuwe categorie; zwangerschap! En dit vult ze wederom op een ‘Life by Rosie manier’ in. Ze is namelijk zwanger van hun eerste kindje en in september uitgerekend.

the mommy diaries

Tamara is in verwachting van de derde en volgende maand uitgerekend. Ook zij is lekker actief op Instagram en ik vind het super leuk om haar kiekjes (en buikfilmpjes) te bekijken. Haar blog is te scharen onder de ‘mommyblogs’ maar ook komen er andere leuke lifestyle onderwerpen voorbij.

lou leeft

Milou is bijna 21 weken zwanger en is daarmee ook alweer op de helft van haar zwangerschap. Haar blog is sowieso een gezellige boel om te lezen. Ze schrijft over van alles wat en ook Milou besteed zo nu en dan aandacht aan haar zwangerschap door middel van updates. Een heerlijke vrolijke blog die zeker een volgje waard is!

Willemijn (LLG)

Zouden zwangere vrouwen elkaar ‘herkennen’? Net zoiets als de befaamde ‘gay-dar’? Al een tijdje had ik namelijk het gevoel dat het raak was bij Willemijn. En ja hoor, gisterenavond (toen deze post al klaar was en ik lekker in bed lag) maakte Willemijn van LLG haar zwangerschap bekend! In deze blog kun je haar aankondiging lezen. Ik ben super blij voor haar en Djurre! En ik gok dat er vele updates zullen volgen op hun tweede blog 2WMN.nl.

en meer…

Na het posten van deze lijst, kreeg ik nog meer tips! Dus hierbij nog meer zwangere bloggers:

♥ Josan – Good Girls Company (mei 2015)
♥ Laura – Nails by Laura (juni 2015)
♥ Dineke – Lippenstift en Luiers (juli 2015)
♥ Jessica – Powered by Flowers (september 2015)
♥ Priscilla – Belle Vie Fashion (november 2015)

Zelf vind ik het super leuk om andere zwangere- en mama bloggers te volgen. Bovenstaande blogs dekken echt niet de lading, want er zijn er nog veel meer! Ik ben dus ook benieuwd of er nog blogs zijn die missen in dit rijtje! Welke zwangere bloggers volg jij?

handtekening

23 thoughts on “Babyboom in Blogland!”

 1. Je vergeet er nog 2 want de blogster van Haremaristeit staat op het punt van bevallen en de blogster van nailsbylaura bevalt ook binnenkort.
  Een 3e blogster had ook laatsd medegedeeld dat ze zwanger is.
  Zo leuk ;-)

  Xoxo

 2. Ik dacht gister ook, wat een blog-babyboom, haha. Ik lees ook graag deze blogs en nog veel meer. Het is leuk om te lezen hoe anderen de zwangerschap ervaren. Lief dat ik er tussen sta, bedankt voor het compliment:-)

 3. Wie, zo onder elkaar zijn het er best veel, een aantal kende ik nog niet maar ga ik zeker even kijken. Nog een aanvulling: Willemijn van LLG is ook zwanger.

  1. Ja! Zo leuk! Inmiddels is ze toegevoegd aan het rijtje. Daar had ik gisteren vanuit mijn bedje geen gelegenheid meer voor. ;)

 4. Haha ja echt een babyboom, ik dacht laatst ook wauw! Maar inderdaad NailsbyLaura kan elk moment bevallen. Rosanne haar blog lees ik ook met veel plezier, echt een leuke meid en heel origineel!
  Willemijn van LifeLifeGorgeous is net 3 maanden zwanger, kan je ook nog bij je rijtje toevoegen ;)

  1. Ja, Willemijn las ik gisterenavond toen ik al op bed lag! Wat super voor ze. Inmiddels toegevoegd aan het rijtje! NailsbyLaura kende ik helemaal niet *schaam*, dus die ga ik eens even bezoeken!

 5. Leuk om te lezen welke mede bloggers ook zwanger zijn.
  Ik loop nu een week over tijd. (41+2 zwanger) Dus vermaak me prima met het lezen van blogs :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *