Baby Moederschap

Aloe Vera | Baby Beschermende Crème & Gezichtscrème

blogbanner-6

Aloë Vera is helemaal hot and happening op het moment. Smeren, eten, drinken… Het schijnt werkelijk o-ve-ral goed voor te zijn. Niet zo gek natuurlijk, Aloë Vera staat bekend om haar talrijke bestanddelen die goed zijn voor gezondheid van binnen en buiten. Babyverzorging met Aloe Vera lijkt daarom helemaal niet zo’n onlogische keus. Wie wil er nou niet het beste voor haar kindje?

IMG_8601

‘Aloë Vera staat al eeuwenlang bekend om zijn geneeskundige krachten. Er wordt veel onderzoek gedaan naar de werkelijke krachten van de in de bladeren gevormde gel. Tot nu toe zijn er in verschillende onderzoeken ongeveer 160 verschillende werkende stoffen gevonden. Het duurt ongeveer 3 tot 5 jaar voor de aloëgel zich heeft gevormd en de krachtige werking heeft. De Aloë Vera plant bevat een veelvoud aan mineralen. Fosfor, calcium, ijzer, zink, magnesium, kalium, chroom en natrium. De vitamines die de plant bezit zijn Vitamine A, B, antioxidanten C en E. Het zijn juist de vitamine B die een positieve werking hebben voor huid en haar.’

Protection Cream

IMG_8605

‘De huid is gevoelig voor irritaties en invloeden van buiten. Een product met natuurlijke werkende stoffen is daarom het best geschikt om uw baby huid te beschermen tegen irritaties. De kalmerende formule beschermt tegen de vorming van irritatie. De baby beschermende creme verzorgt gevoelige delen op het achterwerk en verzacht rode billetjes. Het dekt de pijnlijke delen af.’

IMG_8606

Aloe Vera Protection Cream is speciaal voor tere babybilletjes en die hebben nogal wat te verduren in hun pampers natuurlijk. Jippe was altijd erg gebaad bij zulke crèmes, omdat hij snel rode of pijnlijke billetjes had. We gebruiken het dus erg veel en waren benieuwd naar de Aloe Vera variant. Wat me opviel is dat de cream lekker ruikt. Dit is een pluspunt, maar tegelijkertijd een teken dat er parfum toegevoegd is. Dit staat inderdaad vermeldt, maar hierbij wordt ook gemeld dat dit zonder allergene inhoudstoffen is.

IMG_8607

De crème kwam eigenlijk precies op het goede moment binnen. Meneer was namelijk geveld door de waterpokken en het fijne van deze dingen is dat ze heerlijk kan irriteren als ze indrogen. Fijn detail, Jippes achterwerk waren net twee krentenbolletjes. Arme jongen. Extra veel irritatie dus. De aloe vera werkte verkoelend, kalmerend en doet verder goed zijn werk. Je ziet de crème rechts op de foto’s hieronder. De structuur is erg fijn. Iets minder dik dan een sudocreme, maar wel prettige en ‘dekkend’ aan te brengen zonder dat het een dik plakkaat wordt. Ik smeer het sowieso standaard nu voor de nacht, wanneer hij natuurlijk wat langer aaneengesloten in dezelfde luier ligt.

Lr Aloe vera

Face Cream

IMG_8609

‘Het is belangrijk dat de babyhuid voldoende hydrateerd. Helpt de natuurlijke vochtbalans van de tere babyhuid te behouden. De baby gezichtscreme op basis van Aloe Vera zorgt voor voldoende hydratatie en natuurlijke verzorging. Het beschermt de zachte huid reeds in een vroeg stadium tegen uitdrogen.’

IMG_8610

Jippe heeft vaak last van een droge huid, vooral zijn wangetjes moeten goed verzorgd worden. Dit deden we voorheen met Zwitsal, maar we merkten al gauw dat zijn huid hier toch niet helemaal goed op reageerde. De crèmes bevatten 40% aloe vera maar daarbij ook Calendula Extract, een ingrediënt wat ook goed werkt bij bijvoorbeeld eczeem.

IMG_8612

De crème heeft dezelfde prettige subtiele en frisse geur. Het is een stuk dunner dan de protection cream, wat natuurlijk logisch is. Wel heeft hij een aangename substantie, is goed uit te smeren, verzorgt en trekt gauw in. De crème doet echt goed zijn werk, want zijn wangen zijn bijna niet meer droog. We smeren het inmiddels elke ochtend op zijn gezichtje. En daarbij ruiken zijn wangetjes ook nog eens heerlijk!

IMG_8603

In de Aloe Vera winkel zijn nog veel meer heerlijke producten te krijgen voor zowel inwendig als uitwendig gebruik. Babyverzorging, zonverzorging, haarverzorging, drinking gel en nog veel meer.

De Aloe Vera Baby Protection Cream is verkrijgbaar voor  €10,99 en de Baby Face Cream voor €10,90 in de Aloe Vera Winkel.

x Lisanne

samenwerking

2 thoughts on “Aloe Vera | Baby Beschermende Crème & Gezichtscrème”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *