Tag

Tag | 15 dingen die niemand vraagt.

largekopie

Alweer een tijdje geleden werd ik door Heleen van ByHelena getagd om de ’15 dingen die niemand vraag…’ tag te doen. Deze stond al een tijdje op mijn to-do lijstje, alleen kwam het er steeds niet van. Vandaag geef ik antwoord op 15 bijzondere – niet alledaagse – dingen die… tja, niemand vraagt? Gewoon lekker random. Ook wel eens leuk!

1. Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?

Op onze slaapkamer staat geen kledingkast en we hebben ook geen kledingkast met deuren haha. Wel hebben we op onze slaapkamer een dressoir staan en die deuren zitten altijd dicht. Niet bewust hoor, we gebruiken die kastjes gewoon niet zo veel. Vroeger was ik altijd wel dwangmatig daarmee. Mijn kastdeuren moesten dicht, eerder ging ik niet slapen.

2. Neem je mini-flesjes shampoo enzo mee uit hotels?

Euh, nee. Meestal is het crappy kwaliteit en geef ik toch de voorkeur aan mijn eigen shampoo en dergelijke. Ik heb één keer in een hotel geslapen waar ze Rituals mini’s hadden. Als ze nog vol waren geweest, dan had ik ze zeker mee genomen. Maar het was het niet meer waard.

3. Heb je ooit een straatnaam bord gepikt?

Nee en dat zou ik geloof ik ook nooit doen. Zie ik het nut niet van in. Ben ik dan raar?

alles was ich will, bist du '

4. Gebruik je to-do lijstjes?

Ja! Ik ben een lijstjespersoon. Als we op vakantie gaan, het druk hebben of bijvoorbeeld met  dingen onze bruiloft, gebruik ik altijd lijstjes. Het liefst gewoon old-skool op papier, maar ik gebruik er ook graag mijn Wunderlist app voor.

5. Heb je sproeten?

Ja, maar heel subtiel. Het zijn voornamelijk zomersproeten die tevoorschijn komen na het zonnen of het pakken van een zonnebankje. Ik heb geen hekel aan mijn sproeten, wel vind ik het vervelend dat ik ze steeds vaker en vooral ook donkerder op mijn bovenlip krijg in de zomer. Als of ik een snor heb, aarhg!

6. Heb je ooit in de bosjes geplast?

Yup. Meer dan eens. Ik doe het niet snel maar ben er wel ‘makkelijker’ in geworden sinds ik in 2005 drie weken naar Ghana geweest ben. Onderweg waren nauwelijks toiletten en hier heb ik drie weken lang niet op een toilet kunnen zitten. Dan moet je wel…

Untitled

7. Hoe groot is je bed?

Standaard, I guess? 1.80 bij 2? Groot genoeg in ieder geval, ik heb 3/4e deel van het bed en Pris de rest, hihi.

8. Ben je lui?

Kan… Al ben ik wel iemand die graag eerst dingen doet om vervolgens lui te kunnen zijn zonder me schuldig te voelen. Zo heb ik vandaag eerst een berg was weggewerkt, de vaatwasser uitgepakt en de nieuwe was aangezet. Dan kan ik de rest van mijn vrije dag lekker luieren!

9. Is er iets waar je je nu aan irriteert?

Nee, volgens mij niet. Wel kan ik me vrij snel irriteren aan ‘rommel’. Zelf ben ik absoluut ook een sloddervos, maar toch houd ik erg van een opgeruimde woonkamer. Maar dat is nu het geval, dus nope.

Laziness

10. Kauw je op pennen en potloden?

Vroeger wel heel veel! Nu niet meer. Wel zijn rietjes van drankjes bij mij altijd de klos. Wanneer mijn drinken op is, kan ik rustig nog uren kauwen op het rietje. Oh en lollystokjes!

11. Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?

Nee? Heb ik een periode wel gewild trouwens! Maar dat kwam omdat mijn ‘vriendje’  er ook bij zat. Niks voor mij overigens…

12. Kijk je nog wel eens naar tekenfilms?

Soms, als de kids er naar kijken wil ik met een half oog wel eens mee kijken. Een stiekem ben ik nog dol op ouderwetse Disneyfilms als Assepoester en Sneeuwwitje. Wel kijk ik regelmatig naar nieuwe Disneyfilms als Frozen en Tangled. Maar dat zijn natuurlijk geen echte tekenfilms.

bibbity bobbity

13. Tel je de treden als je de trap op loopt?

Nee, al kan ik wel van die trekjes hebben. Ik tel geen treden van de trap.

14. Dans je wel eens als er geen muziek te horen is?

Ja hoor. Maar dan neurie ik er vaak (heel vals) bij. Ik kan nou eenmaal slecht stil staan.

15. Weet je hoe je het oliepeil van je auto moet checken? 

Yup! Echt waar! Dat komt omdat we een auto gehad hebben die nogal regelmatig nieuwe olie moest hebben.

dance like no one is watching

Voel je vooral vrij deze leuk random tag over te nemen! Ik vind ‘m zelf ook altijd erg leuk om bij anderen te lezen… Mocht je ‘m ook invullen, laat dan even een reactie achter.

 photo handtekeningYNI_zpscf0330c7.jpg

Afbeeldingen via WeHeartIt.

11 thoughts on “Tag | 15 dingen die niemand vraagt.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge