Winactie

Reminder | De vier winacties van de winactieweek!

PicMonkey Collage

Vandaag even een snelle reminder tussendoor. Afgelopen week is de winactieweek van start gegaan, ter ere van mijn tweede blogverjaardag. Vandaag zet ik voor jullie alle winacties nog even op een rijtje. Heb je er één gemist? Je hebt nog twee weken om mee te doen!

Winactie 1 ♥ Revolution Palette

2014-12-10 13.22.11

Volg mij via Bloglovin’, laat een reactie achter en maak kans op dit palette. Klik hier voor meer informatie en om mee te doen!

Winactie 2 ♥ MAC lipstick naar keuze

Schermafbeelding 2014-12-18 om 13.44.32

Volg mij via Bloglovin’, laat een reactie achter en maak kans op de lipstick naar jouw keuze. Klik hier voor meer informatie en om mee te doen!

Winactie 3 ♥ OPI Mini Holiday Stars

Volg mij via Bloglovin’ en Facebook, laat een reactie achter en maak kans op deze lakjes. Klik hier voor meer informatie en om mee te doen!

Winactie 4 ♥ Beauty & Welness Pakket…

gift

…met merken als OPI, Orifluido, Essie, Aussie en meer. Volg mij via Bloglovin’ en Facebook, laat een reactie achter en maak kans op dit pakket. Klik hier voor meer informatie en om mee te doen!

De winacties van de winactieweek duren allemaal t/m 14 januari 2015. Na de tijd wordt per email contact opgenomen met de winnaressen! Klik hier om alle winacties nog eens rustig te bekijken. Je deelname geldt alleen wanneer je een reactie achter hebt gelaten bij desbetreffende post en wanneer je voldoet aan alle voorwaarden. 

 photo handtekeningYNI_zpscf0330c7.jpg

 

3 thoughts on “Reminder | De vier winacties van de winactieweek!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge