Beauty

Om hebberig van te worden! #2

banner2
In de vorige Om hebberig van te worden besprak ik een aantal gezichtspoeders waar je – inderdaad – hebberig van wordt! Producten die eigenlijk way boven mijn budget zijn, maar waar we stiekem allemaal wel een beetje van dromen. Vandaag laat ik jullie een aantal oogschaduwproducten zien, welke ik graag aan zou schaffen, maar waar een leuk prijskaartje aan hangt… Om van te dromen, zeg maar. ;)
Urban Decay Naked Basics palette
Het Naked Basics palette stond al een tijdje op mijn wishlist. Ik was al lang op zoek naar mooie basic, maar vooral matte, kleuren. Door mijn Naked 2 palette, weet ik hoe fijn UD oogschaduws zijn. Ze zijn zo goed gepigmenteerd en blijven écht goed zitten. Voor een ongeveer €25,- is dit palette voor jou. Op zich niet heel duur, maar voor dit kleine palette is het toch aan de prijs. Ook is hij niet zo gemakkelijk meer te verkrijgen, sinds het vertrek van Sephora. Vandaar dat ik uiteindelijk voor het 28 Neutral palette koos. Ook mooi, maar lang niet zo goed gepigmenteerd als deze beauty.
Too Faced Natural Eye palette
Net als het Basic palette is Too Faced Natural Eye palette een populair product onder beautyliefhebbers. Het palette is al een ‘oude rot’ in de collectie, maar wel een van de best verkochte producten. Ook deze is niet zo makkelijk meer in Nederland te krijgen sinds het vertrek van Sephora. Zoals jullie inmiddels wel weten ben ik dol op naturel kleuren, een ook dit palette bevat daar een paar prachtige kleurtjes voor. Voor ongeveerd €30,- is dit razendpopulaire product voor jou.
MAC Expensive Pink
Google even op MAC Expensive Pink Swatch en je snapt wat ik bedoel. Deze kleur schreeuwt ‘koop mij’! Ik ben zo verliefd op deze kleur, dat ik zeker weet dat ik ‘m ooit ga aanschaffen. Ooit. Wanneer ik het over mijn hart kan verkrijgen om €15,- uit te geven voor één enkele oogschaduw. MAC’s oogschaduw staan bekend om hun goede pigmentatie en goede houdbaarheid. Yup, deze móet ik ooit nog eens hebben. Misschien een goed excuus als bruids make-up? ;)
Bobbi Brown Navy & Nude palette
Ook in deze categorie kan Bobbi Brown niet ontbreken natuurlijk. Alleen de vormgeving van dit palette is al mooi. Dit make-up merk vind ik zo fantastisch, maar is gewoon eigenlijk veel te duur. 45 eurootjes moet je neerleggen voor dit palette wat prachtige naturel en navy kleuren bevat. De combinatie van aardetinten en blauwtinten vind ik erg mooi.
NARS Trio Eye Shadow Ramatuelle
Ramatuelle Trio Eyeshadow
Vind je €45,- al veel voor het Bobbi Brown palette? Skip dan deze helemaal maar. Voor deze trio van NARS betaal je namelijk een zuinige €42,-. Je krijgt er dan wel drie prachtig mooie kleurtjes voor terug. De zilvere is fantastisch en de roze/oranje heeft veel weg van de eerder genoemde Expensive Pink. Maar dit is echt een palette waar ik alleen maar van zal blijven dromen. Tenzij die ooit flink afgeprijsd wordt. ;)
Urban Decay Primer Potion
Als laatste de Primer Potion van Urban Decay. Niet echt oogschaduw, maar in mijn ogen wel onmisbaar in combinatie met oogschaduw. Hoewel ik erg tevreden ben met mijn Catrice Prime and Fine Eyeshadow Base, wil ik deze primer, dé primer onder de primers, erg graag nog eens proberen. Voor deze primer betaal je ongeveer €18,-. wat ik toch wel erg veel vind voor een primer. Maar je moet er wel erg lang mee doen…
banner

Welke van deze producten zou jij graag toevoegen aan je stash?

13 thoughts on “Om hebberig van te worden! #2”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge