Beauty

Essence | Stays No Matter What Eyepencil & Shadow

IMG_1293

Op mijn wishlist van vorige week kon je de blauwe variant van de Essence Stays No Matter What Eyepencil & Shadow al vinden. Afgelopen week kwam ik deze pareltjes tegen bij het Kruidvat en ik was verkocht! Wat een mooie potloden. Ik nam de blauwe en zwarte variant mee. Nu ben ik geen expert met potlood, maar wilde het toch graag proberen. Vandaag zie je het resultaat!

IMG_1279 IMG_1285

De Stays No Matter What potloden doen me een beetje denken aan de Jumbo Pencils van NYX. Ze zijn wat groter dan de gemiddelde oogpotloden. Hierdoor is de punt ook wat ‘breder’ waardoor je er iets minder precies mee kunt werken. Ze potloden zijn verkrijgbaar in acht kleuren en worden door beautykenners vergeleken met de populaire Urban Decay Glide On Pencils. Eén voordeel; ze zijn stukken goedkoper!

IMG_1300 IMG_1304

Ik kocht de kleuren Blazing Black en Twinkling Turquoise. De zwarte kleur is diepzwart maar krijgt een soort chocoladebruine gloed door de subtiele gouden glitters. Het blauwe potlood is een prachtig turquoise/teal blauwe kleur met een soort metallic glans. Hij is in ieder geval behoorlijk shimmery. Beide potloden glijden letterlijk over de huid en zijn super goed gepigmenteerd. Dit belooft veel goeds!

IMG_1306

Ze zijn, eenmaal aangebracht, goed uit te vagen waardoor het een multifunctioneel potlood is. Je kan voor een intense kleur gaan zonder de kleur te blenden, maar je kunt de kleur ook vervagen voor een wat subtielere look. Maar, wanneer ze eenmaal geset zijn, zijn ze super water- en smudge-proof. Ze gaan serieus nergens meer heen, wauw!

 Twinkling Turquoise

Geïnspireerd door deze look, wilde ik eens een gekleurd potlood op mijn waterlijn proberen. Zoiets zou ik bijvoorbeeld graag op mijn bruiloft dragen, dus zoiets eens proberen, kan geen kwaad. Ik ben altijd een beetje huiverig voor (te veel) kleur in mijn ooglook, maar dit vind ik wel een leuke toevoeging. Ik gebruikte (wederom) mijn MUA Undressed palette voor de look en bracht Twinkling Turquoise aan op mijn onderste wimperrand. Met een compacte oogschaduwkwast smudgde ik het potlood wat uit voor een wat zachtere en subtielere look. Anders vond ik het wat te heftig voor een alledaagse look. Het potlood brengt prettig aan, ik ben razend enthousiast! Het potlood verslaat zelfs mijn favoriete Longlasting Eyepencils van Catrice!

IMG_1297

IMG_1296

Ik ben fan, dit worden mijn nieuwe go-to potloden for sure! De zwarte is ook ontzettend geschikt om je bovenste wimperlijn mee aan te zetten, maar kan natuurlijk ook prima worden aangebracht op je waterlijn en/of onderste wimperrand. Het potlood blijft gedurende de dag super goed zitten, dus water- en smudge-proof zijn ze absoluut!

De Essence Stays No Matter What Eyepencil & Shadow zijn verkrijgbaar bij Kruidvat voor €2,59 per stuk. 

handtekening

6 thoughts on “Essence | Stays No Matter What Eyepencil & Shadow”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *