Beauty

L’Oreal | Infallible Lipstick 209 ‘Violet Parfait’

2014-09-21 11.03.54

Opvallende en donkere lipsticks, vooral in het najaar vind ik ze prachtig. Tot voor kort kon ik alleen geen enkele kleur vinden die bij me paste of welke ik wel ‘durfde’ te dragen in het dagelijkse leven. Tot ik vorige week bij de DA in een impulsieve actie een L’Oreal Infallible Lipstick meenam. In de kleur Violet Parfait. Violet ja, je leest het goed. En daar sloeg ik ineens de spijker meer op zijn kop!

2014-09-21 11.07.06

2014-09-21 11.08.39kopie

De Infallible Lipsticks lijken op lipglosses, maar hebben dezelfde pigmentatie en werking als een lipstick. Intens gepigmenteerd, vol van kleur en lang houdbaar. Dat laatste beloven een hoop lipstick merken, maar helaas is het langste wat een lipstick het bij mij volhoudt een uur of vier. Eens zien wat deze beauty doet.

2014-09-21 11.09.10

De lipstick bestaat uit twee delen die je als twee stappen moet zien. De eerste stap is de lipstick. Deze is eenvoudig en voornamelijk precies aan te brengen met de sponsapplicator die langzaam in een punt loop. Hierdoor kun je ook gemakkelijk en netjes je mondhoeken stiften.

2014-09-21 11.09.50kopie

De tweede stap is een verzorgende ‘topcoat’ of balsem. Omdat de lipstick zo ‘staint’ en in je huid trekt, kan het droog aanvoelen. Een verzorgende balsem is daarom geen overbodige luxe. Verder zorgt deze voor een mooie glans over je lipstick heen en is deze perfect voor een touch-up om je lipstick weer een nieuwe boost te geven.

swatches

De swatches zien er veelbelovend uit. De lipstick is romig, zacht en laat zich goed over de huid verdelen. Wel neemt het sponsapplicatortje aardig wat product mee. Even afvegen aan de rand is handig. Links zie je de lipstick met een kleine veeg, in het midden wanneer hij wat uitgeveegd is en rechts met de glanzende topcoat. Ik vind de kleur prachtig!

2014-09-21 11.15.35

2014-09-21 11.16.06

Tja, en dan de test. Leuk hoor, zo’n swatch op je onderarm. Maar deze is er dus met geen mogelijkheid van af te krijgen! Zitten blijven, ja inderdaad, dat doet hij prima. De bovenste foto laat de swatch zien nadat ik er met een tissue overheen geboend (ja, geboend) hebt. Op de onderste foto zie je de swatch nadat ik met veel geweld met reinigingsdoekjes heb lopen poetsen. Au! Longlasting, dat is hij zeker! Maar ook op mijn lippen?

full face
Ja, ja, ja! Wat een fijn product is dit zeg! De eerste keer dat ik deze lipstick droeg, was naar mijn neefjes verjaardag. Daar heb ik gedronken, taart gegeten en als klap op de vuurpijl ook nog een heerlijke dubbellikker gehad. En ik was serieus een beetje verbaasd. Zit mijn lipstick er nou nog steeds op? Dit kende ik niet, zeker niet na het eten van een waterijsje. Vervolgens ging ik naar het werk, daar dronk en at ik ook nog en verstreken er meerdere uren. Na een lange dag zat mijn lipstick er nog steeds op, wel wat vervaagd inmiddels, maar zeker nog duidelijk aanwezig. Aan het eind van de avond kreeg ik zelfs nog een compliment van een gast ‘Wat heeft u een prachtige lipstick op’. Jeej! En de kleur, tja hoewel ik hier eigenlijk een beetje huiverig voor was, is dit toch wel mijn nieuwe ontdekking. De kleur is vrij mat maar is met de topcoat mooi subtiel glanzend te maken. Ik houd van violet!

De L’Oreal Infallible Lipsticks kosten €16,49 per stuk. Een aardige duit, maar persoonlijk vind ik ze echt waar voor hun geld. Vind je het nou te veel, wacht dan, net als ik, een leuke actie af. Drogisterijen hebben vaak korting of 1 + 1 acties! Zo kocht ik deze lipstick toen ik ook nog haarverf nodig had. Bingo!

 photo handtekeningYNI_zpscf0330c7.jpg

11 thoughts on “L’Oreal | Infallible Lipstick 209 ‘Violet Parfait’”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge