Nagellak

Hema Long Lasting Nailpolish | 104 Pink Princess

Toen mijn nagellakverslaving een jaar of vijf geleden serieuze vormen aan begon te nemen had ik heel veel verschillende merken in mijn kast staan. Een goed vertegenwoordigd merk was Hema, maar sinds ik wat kritischer ben en mijn nagellakcollectie flink heb uitgedund zie je Hema lakken eigenlijk niet meer terug in mijn lades. Toch werd laatst mijn aandacht weer getrokken naar een Hema nagellak toen ik wat aan het rondneuzen was. En tja, je een tikkeltje verslaafd blijf ik toch en ik kon dit keer de verleiding niet weerstaan…

De kleur die mijn aandacht trok was 104 Pink Princess. Op het eerst gezicht niet zo’n bijzonder kleurtje. Zoetig roze, niets bijzonders. Maar zo’n kleur had ik niet meer in mijn lade en tja, ik blijf toch een zwak voor roze houden. Roze kan altijd en dus gooide ik de roze prinses in mijn winkelmandje.

De kwastjes van Hema zijn flink verbeterd sinds de laatste keer dat ik Hema nagellak gebruikte. De laatste keer dat ik Hema nagellak kocht was tijdens de Holographic hype in 2013. Overigens draag ik de holo nagellak nog regelmatig met veel plezier. Het kwastje is mooi breed en rond afgesneden, precies zoals ik prettig vind.

Pink Princess doet haar naam eer aan. Het is een zoet roze kleurtje, een beetje zuurstok roze. De lak lakt fijn, de structuur is prima en hij dekt prima. Met twee dunne laagjes ben je klaar. Drogen doet de lak niet bijster snel, maar ik ben dan ook wel wat verwend misschien. Met een sneldrogende topcoat kun je iets sneller de deur uit, geen overbodige luxe bij deze lak. Moet ik verder nog wat zeggen over de glans? De foto’s zijn genomen zonder dat ik er een topcoat over droeg en ik vind de glossy finish super mooi!

De kleur is tof, hij dekt goed en glanst mooi. Drogen doet hij iets minder snel en ook de houdbaarheid is zonder topcoat niet opvallend goed. Maar verder, top! Dit kleurtje zie je regelmatig op mijn nagels tijdens deze fijne zomerdagen!

Hema Long Lasting Nailpolish is te koop bij Hema (goh) en kost €2,50.

x Lisanne 

4 thoughts on “Hema Long Lasting Nailpolish | 104 Pink Princess”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge