Accessoires Fashion

Fashion | Een Tommy watch voor elke outfit

blogbanner

Denk ik Tommy, dan denk ik ‘nostalgie’. Voorheen was ik dol op het merk met het wit-rode vlaggetje. Een stukje status, meelopen met de laatste mode en er ‘bij willen horen’ waren zeker factoren die daar invloed op hadden. Tommy Hilfiger is echt een tijd mijn favoriete merk geweest. Een tikkeltje ‘kak’ was ik wel in mijn puberjaren, dat moet er bij gezegd worden. Tegenwoordig verliest Tommy een beetje zijn ‘kakkerige’ image en is dit merk ook zeker voor jonge mensen hip. Niet enkel bloesjes en ‘jumpers’, maar ook toffe jurkjes, jassen en jeans. Maar wel altijd met dat vleugje Tommy, uiteraard. Vandaag show ik jullie drie horloges van Tommy en laat ik zien hoe je deze leuk kunt combineren. 

schermafbeelding-2016-09-21-om-13-19-58

Zie hier, het beeld van Tommy wat ik altijd had. Een beetje nautical, donkerblauw en lichte cognac kleurige accessoires. Stiekem vind ik deze stijl nog steeds erg tof en zul je me hier zo in rond zien lopen. Het horloge Lynn is dan ook helemaal mijn smaak. Zeker in de prachtige klassieke rose gouden kleur sluit hij perfect aan bij het Tommy meisje in het blauwe jurkje en stylish hakken.

Tommy Hilfiger Lynn – €175,-

 

schermafbeelding-2016-09-21-om-13-28-14

Spijkbloesjes, ik ben er dol op! Je kunt ze zo tof combineren. Zelf combineer in mijn lange spijkerblouse graag met een zwarte legging of skinny. Een paar leuke sneakers er onder en je hebt een stoere doch stijlvolle outfit. Met de herfst op komst kan ik niet wachten om mijn bloesjes weer uit de kast te trekken. Wanneer ik aan Tommy denk, denk ik toch ook altijd aan rode accessoires. En zeg nou zelf, een goede rode nagellak (of lipstick) kan toch altijd? Daarmee pimp je deze outfit net wat meer op. Het horloge Sofia is het boegbeeld van het klassieke horloge. Mat zilver met een schakelband en een rustige kast. Kan eigenlijk overal bij, maar maakt deze outfit specifiek toch wel helemaal af.

Tommy Hilfiger Sofia – €124,95

schermafbeelding-2016-09-21-om-13-35-26

En, wie zegt dat Tommy alleen voor de ‘nette’ dames onder ons is? Naast klassieke horloges heeft Tommy ook stoere modellen met wat grovere kasten en een mooie lederen band. Uiteraard ook dit keer weer op de typische Tommy manier, maar oh wat vind ik deze gaaf! Combineren met een ripped donkere jeans, een wijdvallend wit t-shirt en de niet te missen Superstars Sneakers. Nonchalant een toffe statement headphone om je nek en een subtiel maar gave telefoon waar de jouw muziek uitkomt. Dit horloge vult deze outfit perfect aan.

Tommy Hilfiger Lizzie – €149,-

Een horloge is tegenwoordig meer dan een handig polsbandje met de tijd. Het is een mode-accessoire geworden, iets wat gezien mag worden en waar je rustig meer dan één van in je bezit mag hebben. De Tommy Hilfiger Dames horloges vind ik een schot in de roos. Er is voor elk wat wils, voor elke type en elke outfit. Ze zijn veelzijdig en met van alles te combineren!

Tommy heeft naast deze drie modellen nog een veel groter aanbod. Alle horloges zijn te vinden vinden via Horloge.be

x Lisanne 

HEY, PSST! BEN JIJ NOU TOE AAN ZO’N NIEUW HORLOGE? HOUD DE SITE DAN IN DE GATEN, MORGEN VOLGT EEN HELE TOFFE WINACTIE!

2 thoughts on “Fashion | Een Tommy watch voor elke outfit”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge