Fashion Moederschap

Fall wishlist voor Jippe

jayno1

Eigenlijk moet ik er nog niet aan denken, zeker niet met dit prachtige (na)zomerse weer. Maar let’s face it, de herfst komt steeds dichterbij. Persoonlijk ben ik niet zo’n herfst (of winter) type, geef mij maar zon en aangename temperaturen. Om het een en ander dan toch wat aangenamer te maken en het leed wat te verzachten, vind ik het heerlijk om op zoek te gaan naar een nieuwe garderobe voor het najaar. Onze niet-zo-kleine dreumes groeit veel te hard en dus is het ook voor Jippe tijd om het een en ander nieuw aan te schaffen. Ik maakte een wishlist! 

schermafbeelding-2016-09-09-om-20-45-39

Zelf vind ik het super leuk dat hij, nu hij wat groter wordt, ook stoere jeans aan kan. Wel geef ik de voorkeur aan wat soepelere stofjes, zeker omdat onze luiwammes van bijna 15 maanden nog steeds weigert te lopen. Het moet kruip- en tijgerproof zijn (aaaahrg, die knieën!) en lekker mee kunnen bewegen. Omdat meneer nog niet loopt, vind ik schoentjes met een zachte zool het prettigst. Dit is ook het beste voor de voetjes van Jippe. Deze stoere schoenen zijn niet meer super baby-like maar nog wel lekker soepel voor de klim- en klauterpartijen.

Aangezien de temperaturen straks ook weer naar beneden gaan, wordt er ook weer tijd voor lange mouwen! Lekkere t-shirtjes met lange mouwen voor de najaars-temperaturen en dikke truien en vesten voor wanneer het echt menens wordt. Tot slot vind ik met de koude temperaturen een romper met lange mouwen ideaal. Het geeft extra warmte tijdens de winter maar bewijst ook nog dienst wanneer je de leuke zomer t-shirtjes nog nét even wat langer wilt gebruiken!

Bovenstaande items zijn allen te koop bij Jayno.nl, een toffe webshop met merken als Knot So Bad, Dirkje, Blue Seven en Noppies.

x Lisanne

samenwerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge