Beauty

We Love The Planet | Deo Stick ‘Forever Fresh’

Mijn eeuwige zoektocht naar dé perfecte deodorant. Hij blijft voortduren. Lange tijd dacht ik eindelijk dé perfecte deodorant te hebben gevonden, maar helaas kreeg ik na een jaar gebruik een allergische reactie. En dus was ik weer terug bij af… Al eerder had ik producten van We Love The Planet getest en dit maakte mij ook nieuwsgierig naar de deodorants. Was ik even blij dat er een full size stick in de laatste JouwBox zat! Die besloot ik meteen uitgebreid te testen!

De We Love The Planet Deodorant is een 100% natuurlijke en eerlijke deo. Lange tijd waren ze alleen in blikjes van 48 gram verkrijgbaar, maar sinds kort zijn er sticks verkrijgbaar van 65 gram. Meer product en persoonlijk vind ik dit een stuk gebruiksvriendelijker.

Elke deodorant heeft als basis een combinatie van onder andere bijenwas, kokosolie en maiszetmeelpoeder die de deodorant goed smeerbaar maken en je huid fluweel zacht. De ontgeurende werking komt van zuiveringszout, dat op natuurlijke wijze geurtjes neutraliseert. Iedere deodorant kent een eigen geur door de toevoeging van verschillende natuurlijke ingrediënten. De natuurlijke ingrediënten in onze deodorants werken verzachtend en hydraterend. De zachte crème wordt snel opgenomen in je huid en verstopt de poriën niet.

Qua ingrediënten zitten in alle varianten deo: kokosolie, baksoda/zuiveringszout, maïszetmeel, bijenwas, caprylic/capric triglyceride (verdikker), olijfolie, sint-janskruidextract, limonene en linalool. In de meeste natuurlijke deo’s wordt zuiveringszout als toegevoegd omdat dit actief werkt tegen zweten en geurtjes. Maiszetmeel absorbeert vettigheid en vocht. Limonene en linalool zijn natuurlijke geurstoffen.

Forever Fresh heeft een heerlijke frisse en tikkeltje kruidige geur. Een super lekkere citrusgeur die subtiel ruikt, maar niet overdadig aanwezig is na het aanbrengen.

De stick werkt eigenlijk net zoals de variant van Zuivere Zeep waar ik een lange tijd enorme fan van was. Het is een vaste stick van kokosolie. Bij warmte wordt dit zachter. Zeker in aanraking met de huid, smelt de substantie en is het makkelijk te verdelen over de huid. De werking is echt fantastisch en ik heb mijn nieuwe favoriet gevonden! Op werkdagen is dit mijn zekerheid en weet ik dat ik niet naar zweet ga ruiken. Hoe druk en warm ik het ook heb. Deze deo doet erg goed zijn werk! Je hebt maar een beetje nodig voor optimale bescherming en de stick is zuinig in gebruik. Zelf ben ik wel altijd geneigd iets te veel te gebruiken trouwens. Met deze stick heb ik ruim 2 maanden gedaan en inmiddels heb ik alweer een nieuwe gekocht in de geur Sweet Serenity. Wat mij betreft absolute aanrader dus!

De We Love The Planet Deodorant Stick (65 gram) heeft een adviesprijs van €11,50 maar er zijn regelmatig acties bij verschillende verkooppunten. De deo is o.a. hier online verkrijgbaar en hier vind je de fysieke verkooppunten.

 

1 thought on “We Love The Planet | Deo Stick ‘Forever Fresh’”

  1. Oh ik ben nu zo benieuwd er naar, de geur alleen al klinkt heerlijk! En fijn dat ze er nu in sticks zijn, ik haat deo in blikjes haha. Ik vind de ingrediëntenlijst ook erg mooi trouwens ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *