Lifestyle

Waarom mijn Dopper en ik onafscheidelijk zijn

Wie mij persoonlijk kent, weet dat ik zelden zonder Dopper werk of studeer. Mijn Dopper en ik zijn met recht onafscheidelijk te noemen en ik zeul mijn zeegroene vriendje werkelijk overal mee naar toe. Nu zul je misschien denken: ‘Leuk joh, zo’n hype! Maar het is toch maar gewoon een plastic fles?!’ Tja, helemaal ongelijk kan ik je daarin niet geven. Maar toch is er blijkbaar iets waardoor ik mijn Dopper al anderhalf jaar lang bijna dag in dag uit gebruik.

Kijk in de gemiddelde kantine, school of werkplek en je telt zo een aantal Doppers. Yup, de Dopper is hot en happening. En hoewel er een scala aan waterflesjes bestaat, kiest het gros van de mensen tegenwoordig toch voor deze multifunctionele fles. De Dopper is niet meer weg te denken!  Hier heb ik inmiddels het hele gezin besmet met het Dopper virus en telt onze Dopper familie welgeteld zes verschillende flessen. En hoewel sommige mensen het een dure aanschaf vinden voor een “simpele plastic fles” moet ik zeggen dat ik het elke euro waard vind. Maar waarom dan?

De Dopper is vrij van giftige stoffen

Wist je dat er in veel ‘gewone drinkflesjes’ giftige stoffen zitten? Tegenwoordig wordt hier gelukkig strenger op gecontroleerd, maar in veel waterflesjes zit BPA (Bisphenol A, Phthalates en PVC). Deze stoffen komen in je lichaam wanneer je uit deze flesjes drinkt en dit kan schadelijk zijn voor je gezondheid.

De Dopper is goed voor het milieu

Voor ik een Dopper had nam ik vaak een ‘oud’ flesje mee. Hier had bijvoorbeeld Spa of een frisdrank in gezeten. Toch deed ik hier niet altijd even voorzichtig mee en regelmatig belandden ze in de prullenbak. En ik ben niet de enige. Veel mensen gooien hun waterflesje weg na gebruik. En tja, echt goed voor het milieu is dit veelvuldig weggooien van plastic nou niet. Sinds ik een Dopper heb, heb ik geen flesje meer gekocht óf weggegooid.

Door mijn Dopper drink ik meer (lees: echt veel meer) water

Mijn Dopper vul ik minimaal vier keer per dag bij wanneer ik aan het werk ben. Ik dronk altijd slecht water en kwam regelmatig thuis met een waterflesje waar niets of nauwelijks uit was gedronken. Nu staat de Dopper standaard op mijn bureau tijdens het werken of heb ik ‘m zelfs gewoon in mijn hand tijdens het lesgeven. Ik drink echt veel meer water en dat is misschien wel de grootste winst die ik uit mijn Dopper gehaald heb.

De Dopper ziet er stylish uit

Tja, ik vind de Dopper gewoon mooi. Ik houd van de kleurtjes, het ontwerp en het gemak. Hij ligt lekker in de hand (tja, waar je al niet op let) en ziet er strak uit. De nieuwe kleurtjes vind ik overigens ook super tof. Stiekem wil ik ook de nieuwe groene én roze Dopper. Maar ja, dat is eigenlijk een luxe probleem.

De Dopper kan in de vaatwasser (yay!)

Heb je wel eens gezien hoeveel viezigheid er aan flesjes blijft zitten wanneer je ze niet schoonmaakt? Normale wegwerp waterflesjes kunnen niet in de vaatwasser of überhaupt tegen heet water, waardoor de dop of het mondstuk vol (onzichtbare) bacteriën en schimmels zitten. De Dopper blijft lekker fris en schoon doordat hij gewoon op 60 graden in de vaatwasser kan en daar ben ik echt heel erg blij mee.

Dopper denkt aan alles

Houd je niet van plastic flesjes of wil je liever iets stoerders? Daarvoor heeft Dopper de Dopper Steel van RVS. Pris houdt bijvoorbeeld niet van kraanwater uit plastic flesjes en heeft in deze stalen fles haar ideale Dopper gevonden. De RVS fles is er overigens ook in twee formaten (490 en 800 ml) waardoor er ook voor de dorstige mensen onder ons een ideale Dopper is. Verder hebben wij ook twee sportcaps aangeschaft, wat je Dopper omtovert in een bidon. Zo kan Jippe makkelijk uit de Dopper drinken en hoeft Pris, wanneer ze op de fiets naar haar werk gaat, niet de dop van haar fles te draaien tijdens het fietsen. Super handig!

Genoeg water drinken is heel belangrijk. Een goede waterfles is daarom geen overbodige luxe. Een Dopper kan de oplossing zijn wanneer je veel onderweg bent of voor tijdens je werk of studie. Ik kan in ieder geval niet meer zonder!

x Lisanne 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

3 thoughts on “Waarom mijn Dopper en ik onafscheidelijk zijn”

    1. Haha, ja het moet echt deel van je routine worden om ‘m echt mee te nemen inderdaad. Ik ben nu helemaal van slag als ik ‘m vergeet. XD

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *