Nailart

Videotutorial: Ooh la la, French tip.

banner

Na alle feestelijke nagels is het vandaag tijd om weer wat meer back to basic te gaan. Glanzende nagels met een mooie witte tip. De wel bekende French Manicure. In de volgende video laat ik zien hoe ik deze aanbreng.
DSC05378

Kun je de video niet bekijken of openen? Klik hier!

Gebruikte producten:

  • Essence Studio Nails step 1 Fixing System
  • Essence Tip Painter
  • Essence French Glam
  • Essence Studio Nails Better than Gel nails
  • Essence Nail polish Corrector pen

DSC05374

Mijn nagelriemen zijn nog een beetje vettig van de nagelriemolie, maar dan is dit het uiteindelijke resultaat:

DSC05381

Een French Manicure vind ik er altijd erg net en verzorgd uitzien. Wel is het een erg precies werkje, en is vooral mijn rechter lastig om te doen. Maar, oefening baart kunst!

Succes en tot morgen!

x

13 thoughts on “Videotutorial: Ooh la la, French tip.”

    1. Wat wil je precies gaan doen? Ze hebben sowieso nagellak voor French manicure onder andere van DA merk zelf. Echte nailart producten hebben ze niet (veel). Op zoek naar een dun kwastje is handig. Eventueel bestellen via eBay (ik verkoop ze ook over een week of 3), maar dat duurt dus nog even!

    1. De witte tips aanbrengen met een dun kwastje. Eventueel kun je het afplakken om een net resultaat te krijgen. De stickers zijn sowieso te krijgen bij Kruidvat van het merk Essence. Gewoon even vragen daar zou ik zeggen! :) Noem me maar even, wie weet sponsoren ze me met al die Amelanders die ik aan steek whahahaha.

  1. Ga ik doen morgen!!! Ik had ook een mega verzameling aan lakjes en leuke dingen. Maar ja, ik ging ander werk doen zeg maar en kon geen gelakte nagels hebben. In het werk wat ik nu doe kan het wel. En tja… oude liefde roest niet zeggen ze toch? Dat geldt ook voor nagellakjes!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *