Beauty Online Shoppen

Undress your skin!

banner

Soms komt er een collectie voorbij waarvan je hart sneller gaat slaan en je hoofd alleen maar denkt: hebben hebben hebben! Van de week kwam ik zo’n nieuwe collectie tegen. En wel van één van mijn favoriete budget merken, Makeup Academy! Kijken (en kwijlen) jullie mee naar deze prachtige nieuwe producten?

Eén van mijn allereerste posts op You Nailed It ging over Makeup Academy. Ik  kocht een Nail Constellation en het Undressed Palette. Hier was ik razend enthousiast over. De producten van Makeup Academy zijn behoorlijk budgetproof en over het algemeen prachtig mooi. Eén nadeel: ze zijn helaas niet in Nederland te koop. Wil je producten van MUA kopen, zul je een bezoekje moeten brengen aan hun online shop. De verzendkosten vallen mee (doen zeker niet onder voor de belachelijke verzendkosten die sommige Nederlandse webshops vragen) en binnen 2 weken heb je je producten binnen.

13135_489318014439012_648272733_n

Undress Your Skin is een nieuwe lijn van MUA. In deze collectie zit een Skin Primer, Under Eye Concealer, Illuminating Foundation en een Highlight Powder. Verder is er tegelijker tijd ook een nieuw oogschaduw palette gelanceerd; het Undress Me Too palette. Deze behoort officieel niet tot de Undress Your Skin lijn, maar past er wel perfect bij. En er is nog iets bijzonders aan dit palette, maar daarover zo meer. Laten we kijken naar de producten!

Flawless Skin Primer

primer-squared

Deze primer creëert een stralende teint dat  fluweel zacht aanvoelt. Het vermindert de zichtbaarheid van onvolkomenheden in de huid zoals fijne lijntjes en open poriën. Flawless Primer is ook perfect voor het voorbereiden van de huid voor het aanbrengen van foundation. De foundation blijft vaak langer en natuurlijker zitten wanneer er eerst een primer is aangebracht.

Prijs: 3 pond (introductieprijs tot 12 maart, daarna onbekend)

Radiant Under Eye Concealer 

undereyeconcealer undereyeconcealer-swatch

De Undereye Concealer camoufleert donkere kringen en tekenen van vermoeidheid en creëert een gloed die de doffe vermoeide huid weer doet opleven. Het kan ook gebruikt worden op de zijkanten van je neus, in je mondhoeken en andere donkere plekjes.

Prijs: 3 pond (tot 12 maart maar 2 pond!)

Illuminating Foundation

foundation-porcelain

foundation-swatches-squared

Het geeft je huid een egale teint en een zichtbaar gezonde stralende finish, de formule bevat lichtreflecterende deeltjes waardoor de huid er fris en stralend uitziet. Verkrijgbaar in drie kleuren: Porcelain, Beige en Golden

Prijs: 5 pond (tot 12 maart maar 3 pond!)

Highlighter Powder

highlighter-closed

highlighter-open

highlighter-swatch

Wauw! Ik ben dol op highlighters! Perfect voor het accentueren van jukbeenderen en wenkbrauwbot. Een highlighter zorgt voor een prachtige gloed op de plekken waar jij graag wilt dat de nadruk komt te liggen. Geeft ook een liftend effect.

Prijs: 3 pond (tot 12 maart maar 2 pond!)

En dan het palette. O. Mijn. God… Zoals ik al zei, testte ik vorig jaar het Undressed Palette van MUA. Dit moest de perfecte dupe zijn van het populaire Naked 1 palette van Urban Decay. Nog steeds ben ik erg blij met dit palette en gebruik ik het regelmatig.

undressed_3

MUA komt nu met het ‘Undress Me Too’ palette wat, hoe kan het ook anders, dé perfecte dupe moet zijn voor het populaire Naked 2 palette van Urban Decay, waar ik vorig jaar ook een post over plaatste. De kleuren zijn stuk voor stuk prachtig en komen inderdaad overeen met het Naked 2 palette…

undressed-closed

Op een Spaanse weblog maakte een blogster een vergelijking. En het Undress Me Too palette lijkt warempel ook nog een beter gepigmenteerd! Alle credits van onderstaande swatches gaan dus naar haar!

72977_10152525344435459_227307772_n

En de prijs? Voor 4 pond heb je dit prachtige palette al! Geen geld toch?

Al met al ben ik razend enthousiast over de nieuwe producten van MUA. De online shop heeft regelmatig acties of korting op de verzendkosten. Hier wacht ik zelf nog even op, en ga dan zeker weten de Undress Your Skin lijn inslaan!

Kan je niet wachten? Dan kun je hier de producten van Undress Your Skin kopen en hier vind je het Undress Me Too palette. Kijk zeker nog even verder, want MUA heeft prachtige producten voor zeer weinig geld!

Was jij al bekend met dit budget merk? En welke producten spreken jou aan?

Bron foto’s:  MUA Online Shop

 

Doe jij al mee aan de Valentijnswinactie? Je hebt tot en met 24 februari de tijd!

 

 

13 thoughts on “Undress your skin!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *