Beauty

The Body Shop | Smoky 2 in 1 Gel Liner ‘Brown’

2014-09-16 12.18.22

Bruine eyeliner, ik ben er dol op. Ik begon zelfs met bruine eyeliner voor ik zwart ging gebruiken. De bruine kleur staat vaak net wat zachter en kan een prachtige aanvulling zijn op een ooglook. Mijn bruine eyeliner stamt nog uit een oude LE van Catrice, dus kon ik mijn geluk niet op toen ik de bruine eyeliner van The Body Shop ontving. Hoe hij bevalt, lees je na de klik!

2014-09-16 12.10.11

2014-09-16 12.10.33

De eyeliner komt in een klein glazen potje waar 2 ml. product in zit. In de hoge dop zit een kwastje verstopt. Ideaal wanneer je de eyeliner graag meeneemt. De eyeliner kan trouwens ook gebruikt worden voor het in- of bijtekenen van je wenkbrauwen. Super handig, maar voor mij toch echt te donker.

2014-09-16 12.17.02kopie

2014-09-16 12.17.33

The Body Shop belooft een zachte eyeliner op gelbasis die tot 12 uur lang perfect moet blijven zitten. Met bijbehorend kwastje kun je een strakke lijn boven je wimperrand zetten. Het kwastje zelf is naar mijn mening net iets te zacht, maar op zich werkt hij wel. Wel denk ik zelf dat je wat meer ervaren moet zijn met het zetten van eyeliner, wil je met dit kwastje overweg kunnen.

2014-09-16 12.27.41

De eyeliner is inderdaad vrij zacht van structuur. Met het kwastje zet ik gemakkelijk zowel dunne als dikke lijntje op mijn huid. Wel valt me één ding op, de eyeliner is ook vrij droog van structuur. Hierdoor kun je eigenlijk maar kleine stukje tegelijk zetten want dan is je kwastje alweer toe aan een nieuwe dosis eyeliner. Dit is ook duidelijk te zien aan de swatches.

ooglook

Ik ben geen onbekende met gelliner, maar toch moest ik aan deze gelliner wel even wennen. De structuur is bij het aanbrengen op het oog vrij droog waardoor het lastig is een mooie egale lijn te zetten. Je moet meerdere keren stoppen om je kwastje opnieuw in de gel te dippen. De substantie had van mij wel wat vloeibaarder mogen zijn. Dit is ook te zien aan het lijntje, wat toch niet helemaal egaal is. Er is zeker mee te werken, en het resultaat is best oké, maar wanneer je geen ervaring hebt met eyeliner, kun je deze beter nog even laten staan. Zoals je ziet kun je met deze eyeliner en het kwastje een subtiel lijntje zetten, iets waar ik persoonlijk van houd. Natuurlijk kun je het verder zo dramatisch maken als je zelf wil. De droge substantie zorgt er wel voor dat deze eyeliner staat als een huis. Deze foto’s zijn na een halve dag in de zon werken, genomen. De eyeliner zit er nog prima op. Pluspuntje!

Verder werkt dit product ook perfect voor je wenkbrauwen! Voor mij is de kleur alleen echt te donker, maar de substantie is juist voor het mooi zetten van natuurlijke lijntje bij je wenkbrauw écht perfect. Een multifunctioneel product dus.

Ik heb gemengde gevoelens bij dit product. Ja, ik ga het zeker vaker gebruiken omdat ik dol ben op bruine eyeliner. Maar wanneer ik weinig tijd heb, laat ik deze eyeliner staan. Daar is hij me toch iets te gebruiksonvriendelijk voor. Even snel een lijntje zetten gaat helaas niet met deze eyeliner. Wanneer hij is aangebracht, blijft hij de hele dag super goed zitten, dus hij is perfect voor een dagje of avondje uit.

The Body Shop Smoky 2 in 1 gel liner is verkrijgbaar in zwart en bruin, kost €10,50 en is te koop bij The Body Shop. Momenteel heeft The Body Shop een leuke Members Only actie waarbij je een gratis Beautifying Oil naar keuze krijgt bij besteding vanaf €30,-!

 photo handtekeningYNI_zpscf0330c7.jpg

4 thoughts on “The Body Shop | Smoky 2 in 1 Gel Liner ‘Brown’”

  1. Hmmmm, jammer dat er toch een aantal negatieve puntjes zitten aan deze eyeliner gel, dat is echt een afweging waard tegen over de positieve punten, die er ook aan zitten…ik krijg er een beetje veel “mixed feelings” over, jammer!

  2. Fijne review! Ik zoek een goede eyeliner maar zo goed ben ik er ook weer niet in dus ik laat deze voorbij gaan, ik heb gehoord dat de liqued eyeliner’s van Catrice erg goed zijn! TIP.

    x ps wat leuk dat jij gewoon producten krijgt opgestuurd :O

    x chrisje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *