Tag

Tag | Back In Time ♥ Blogbeginselen, helden, oude lay-outs en meer!

1391336_1385499921697438_1382009407_n

Op de blog van Dagmar kwam ik een onwijs leuke tag tegen. Aangezien het alweer een tijdje geleden is dat ik een tag heb ingevuld, besloot ik ‘m over te nemen. Deze ‘Back In Time’ tag is bedacht door Marlous en laat je terugblikken op de beginselen van je blog. Waarom begon je met bloggen, wie zijn je inspiratiebronnen, ontvang je perspakketjes en andere dingen rondom je blog. Super leuk. Dus, duik je met mij back in time? Dan gaan we terug naar december 2012, de geboorte van You Nailed It!

♥ Wat was de allereerste blog die je ooit schreef?
Dat was op 14 december 2012. Het ging over de Nail Constellation van het merk MUA, wat toen alleen nog online te verkrijgen was via de Engelse webshop. Ik fotografeerde met mijn compact camera en vond mezelf al heel handig met Photoshop. Als ik de posts van die tijd terugkijk vind ik vooral de foto’s tenenkrommend. Maar hey, al doende leert men!

♥ Waarom begon je met bloggen?
Door de jaren heen heb ik verschillende blogs gehad, al voor bloggen ‘hip’ werd. Het waren persoonlijke blogs, vaak anoniem met hersenspinsels van een puber. Schrijven is al sinds ik me kan heugen een grote passie en eigenlijk was dat wat naar de achtergrond verdwenen. Toen ik in 2009 de beautyblogs ontdekte, ontwikkelde ik een nieuwe passie. Make-up, nagellak en dergelijke. Vooral nagellak won steeds meer mijn interesse en ik deelde al mijn creaties via mijn persoonlijke Facebook. Na lang twijfelen besloot ik in de rustigere periode van mijn werk toch maar eens een blog te starten, om beide passies te combineren.

1

Welke lay-outs heb je gehad?
Eigenlijk heb ik maar drie lay-outs voor langere tijd gehad, maar ik heb daar niet hele goede foto’s van. Voor deze drie heb ik veel geprobeerd voor een aantal dagen, maar dat mag eigenlijk geen naam hebben. De eerste lay-out was groen/blauw met oranje. De tweede maakte ik ‘zelf’ aan de hand van een bestaand thema. Die was zachtgeel met perzikroze kleurtjes. Erg schattig en nog steeds stiekem een favoriet. Uiteindelijk wilde ik wat ‘rustigers’ en cleaner en maakte ik, wederom door middel van een bestaand thema, mijn huidige lay-out. Ik ben tevreden voor nu, maar ik wil uiteindelijk heel graag mijn ‘eigen’ lay-out.

♥ Wat was het allereerste perspakketje dat je mocht ontvangen?
Poeh, lastig. Ik geloof dat dat van de John Beerens Webshop was. Een pakketje vol heerlijke haar- en make-up. Inmiddels heb ik een leuk aantal producten mogen ontvangen, van make-up tot kleding, van verzorging tot accessoires. Iets waar ik heel dankbaar voor ben, maar waar ik absoluut niet voor ben gaan bloggen. Het is een leuke en hele fijne bijkomstigheid. Zo kan ik jullie van leuke reviews en artikelen voorzien zonder dat het mij persoonlijk veel geld kost. En mede daardoor kan ik natuurlijk ook af en toe een leuke winactie organiseren! En verder is het natuurlijk een leuke beloning is voor het bloggen.

2

♥ Wat is je favoriete artikel van eigen hand?
Dat vind ik erg lastig te beantwoorden, want een echt favoriet artikel heb ik niet. Wel vind ik het leuk om te bekijken hoe ik bijvoorbeeld vooruit ben gegaan qua fotografie wat betreft bijvoorbeeld producten en swatches. Zo experimenteerde ik voor het eerst met andere fotografie in de review over de Essence Effect Nails waar ik toen erg trots op was. Qua belichting was het zeker nog niet goed, maar op dat moment was het wel nieuw en vernieuwend voor mij zelf. Iets recenter leerde ik beter omgaan met mijn spiegelreflex camera. Trots ben ik op de foto’s van onder andere OPI Fly en de pas geleden online gekomen Essence Do You Speak Love. Inhoudelijk kijk ik graag terug naar de Wedding Wednesday artikelen van vorig jaar. Maar dat is natuurlijk persoonlijk. ;)

♥ Welke blogger is je grote voorbeeld?
Poeh, ik heb er meerdere dus één benoemen kan ik echt niet. Door het volgen van Teske in 2009 kwam ik in de wereld beautyblogs. Ik volg Teske bijna vanaf het begin en zij is zeker een voorbeeld door de idealen die ze nastreeft en dat ze uniek en zichzelf blijft. Verder zijn Anneloes van BeautyCloud en Wies van xWiesx voorbeelden door de uitgebreide reviews, kritische blik en prachtige looks die ze maken. Beide volg ik al sinds het nog ‘kleine’ bloggers zijn en ze zijn in korte tijd een stuk groter geworden, waarschijnlijk door de punten die ik net noemde. Tot slot Dagmar van By Dagmar Valerie door haar eindeloze optimisme, nuchterheid,  inspiratie en heerlijke blog.

3

♥ Wanneer je alles over zou mogen doen: wat zou je anders doen?
Helemaal niks! Waarom niet? Omdat ik van alle dingen leer en geleerd heb. Vallen en opstaan, toch? Sommige dingen zijn vast niet altijd goed, mooi, professioneel of verstandig geweest zijn, maar elke keer wanneer iets ‘fout’ gaat, leer ik daar weer van. Ik heb nergens spijt van, anders had ik nu niet gestaan waar ik nu stond. Mijn grootste leermoment? Mijn blog is niet mijn grootste prioriteit. Als het een dagje of weekje niet lukt, om wat voor een reden dan ook, is dat geen ramp. Er zijn belangrijkere dingen.

Hopelijk vonden jullie het leuk om samen met mij terug te blikken op de afgelopen twee jaar. Ik tag niemand in het speciaal, maar voel je uiteraard vrij om deze tag over te nemen! Doe je dat, laat mij dat dan sowieso even weten. Vind ik leuk!

 photo handtekeningYNI_zpscf0330c7.jpg

10 thoughts on “Tag | Back In Time ♥ Blogbeginselen, helden, oude lay-outs en meer!”

  1. Wat een leuke tag, kende hem nog niet! Leuk om je eerste post te lezen ;) En je foto’s worden echt steeds beter, Do You Speak Love ziet er echt heel mooi uit!

  2. Wauw wat mooi ingevuld en leuk om je antwoorden te lezen! En superlief je mooie woorden over mijn blog, mijn dag kan niet beter beginnen <3 Dankjewel voor je stralende artikel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *