Picture It

Picture It | Oktober #2 ♥ Strandwandelen, Essie, macarons en gellak.

banner

Een dagje te laat, soms zitten er gewoon niet genoeg uren in een dag! Zoals je misschien gemerkt hebt, is het even wat rustiger. Dit komt vooral door mijn – onverwachts – toch wat drukkere weken door het invalwerk in het onderwijs wat zich weer aandient (jeej!). Volgende week ben ik weer een dagje vrij, dan hoop ik weer lekker vooruit te kunnen werken. Voor nu kijken we even terug naar het laatste deel van mijn oktober!

1

Even iets anders! OPI ‘Do You Think I’m Tex-y’ en Essie ‘Mint Candy Apple’. ♥ Kopje thee met zelfgemaakte citroen- en chocolade macarons van een collega van Pris. Ze waren heerlijk! ♥ Vorige week was het weer storm op Ameland. Ik werk in een restaurant op de pier en bijna rondom stond het water. Voor de filmpjes die mijn chef maakte; klik hier en hier.

2

Mijn eigen You Nailed It telefoonhoesje! Love it! ♥ We hadden een muis in huis en het was letterlijk heksenjacht in de woonkamer. Een kat en twee honden zaten achter het beestje aan die door de hele kamer rende. En ik? Ik zocht toevlucht op het aanrecht. ♥ Op mijn neefje passen! Hij kan zo mooi spelen. Oscar keek gefascineerd  toe.

3

Hij zette alle poppetjes netjes in de bus en reed daar mee over tafel. Een foto waard, dacht ik! ♥ Essie ‘The Girls Are Out’ draag ik veel te weinig! Hij bleef ruim 5 dagen goed zitten zonder topcoat! ♥ Zo af en toe hebben Pris en ik spontane etentjes bij de Mexicaan. Zo fijn, lekker na het werk samen eten, drinken en kletsen.
4

Oscar week nooit van mijn zijde, maar sinds een paar weken zijn hij en Pris onafscheidelijk. Zodra Pris op de bank ligt, gaat hij op de onmogelijkste plekken bij haar liggen. Bijvoorbeeld op haar hoofd. Hihi. ♥ Stond de pier een paar dagen terug nog onder water en was het noodweer, werd ik een aantal dagen later op het werk weer verblijd met dit prachtige uitzicht. Zo mooi! ♥ ‘s Avonds keken we de finale van HNTM – wat ik persoonlijk een grote aanfluiting vond – onder het genot van thee en pepernoten. 5
Wat een prachtige herfstdagen hebben we toch gehad. Op mijn vrije dag gingen we heerlijk naar het strand met de familie. Super! ♥ ‘s Middags kwam Lieneke langs, één van de personen die ik had uitgekozen om mijn nieuwe gellak te komen testen. Hier draagt ze het kleurtje Lobster Roll. Prachtig! ♥ Pris had weer iets nieuws bedacht en creëerde een cake/koek van kruidcake en speculaas. Mmmmm.

Tot over twee weken! <3

 photo handtekeningYNI_zpscf0330c7.jpg

9 thoughts on “Picture It | Oktober #2 ♥ Strandwandelen, Essie, macarons en gellak.”

  1. Leuk overzicht van je week. Ik zag een aantal mooie nagellak swatches van Essie! Heerlijk macarons wou dat ik ze zelf kon maken. Wat een aandoenlijke foto van jullie hond Oscar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *