Picture It

Picture It | Mei ♥︎ Amsterdam, sushi, nieuwe speelhuis en de dierentuin.

Terwijl ik dit typ zit ik hebben Pris en ik een mini vakantie in Leeuwarden. Tristan heeft daar vorige maand een eigen flatje gekregen en dus zitten we een lang weekend in zijn huisje om nog wat kleine klusjes te kunnen doen. Ondertussen zijn we lekker even vrij en dat geeft mij gelijk wat ruimte om weer eens een blogje te typen. Heerlijk! Vandaag een kort maandoverzicht van mei!

Vorige maand kregen we nieuwe boekjes binnen van Denksport in samenwerking met Squla. Super leuk en ik koppelde er ook gelijk een winactie aan. Door de drukte ben ik er nog niet aan toegekomen de winnaars te loten, heb nog even geduld! ♥︎ Pris moest examen doen voor haar studie Voedingsdeskundige in Amsterdam (en is geslaagd! yay!) en dus koppelde we er een dagje Amsterdam aan! Het examen was naast station Sloterdijk en daar was deze fijne brug.

Datzelfde weekend sliepen we bij mijn ouders en dus kon ik mijn mama eindelijk weer eens een echte knuffel geven op Moederdag. Deze foto is me erg dierbaar en is gemaakt tijdens onze bruiloft. (Foto: Jantina Scheltema) ♥︎ Op aanraden gingen we sushi eten bij De Japanner aan de Albert Cuyp. Een bijzondere, toffe én lekkere ervaring! Een absolute tip!

In Amsterdam gingen we uiteraard langs Waterstones, wat mij betreft de hemel op aarde. Een winkel vol met prachtige boeken waar ik serieus uren kan rondzwerven om nieuwe pareltjes te ontdekken. Ik voelde me weer net dat meisje van vroeger wat uren in de bieb rondhing. ♥︎ Dit mooie veldje staat nu prachtig in bloei. Mensen die mij al langer volgen – of kennen – weten dat Pris en ik elkaar hier 5 jaar geleden het ja-woord gaven. Mooi plekje!

Vorige zomer begonnen we langzaamaan met het opknappen van de tuin. Dit voorjaar bestelden we een tuinhuisje maar daar zat een flinke levertijd op. Toch wilden we ‘m zo graag dat we besloten te wachten. Vorige week werd hij eindelijk geleverd! Pris ging druk aan de slag en bouwde een eigen kleine “natuurspeeltuin” voor Jippe. Inclusief tomatenplantjes en verse munt. Zo tof! ♥︎ Dit weekend zijn we in Leeuwarden en gisteren waren we in Aqua Zoo. Het weer was prachtig en we genoten volop! Vandaag doen we nog wat klusjes in huis en vanavond gaan we heerlijk sushi eten. Dit soort weekendjes zijn GOUD!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *