Picture It

Picture It | Augustus #1 ♥ Maxi jurken, pruttelpot, ‘t Oerd, Zwitsal en Paleo

banner

Jongens, wat gaat de tijd snel. Ik blijf het zeggen. De maanden juli en augustus vliegen altijd voorbij. We zitten op de helft. Langzaam keert de rust terug en dit is ook weer te merken aan meer activiteit op het blog. Nog twee weken te gaan en de schoolvakanties zijn voorbij, nog twee weken bikkelen en er breekt weer een rustigere tijd aan. Voor nu, kijk mee naar mijn afgelopen weken. Druk, maar wederom gezellig!

1

Zoals je in mijn vorige Picture It kon lezen waren mijn opa en oma een weekje op Ameland bij ons in het appartement. ‘s Avonds aten we met zijn allen van Pris haar nieuwe speeltje; de pruttelpot. Het was heerlijk!  De dag erna gingen mijn collega’s en ik even het dorp naar het zogenaamde strandfeest bij Nescafé. We trokken gezamelijk onze maxirokken en -jurken aan. Dat was natuurlijk een foto waard!

2

Die week er op ging ik op mijn vrije dag de toerist uithangen op eigen eiland en fietsten opa, oma en ik naar het Oerd. Het was prachtig weer en we hebben super genoten met zijn drietjes. Het komt niet vaak voor dat we zulke dingen samen doen, dus het was extra waardevol.  De dag erna kwam ik thuis van het werk en stond daar een pakketje voor mij klaar van Pris. Ze had Robijn wasmiddel en -zachter met Zwitsal geur gekocht! Heerlijk!

3

Al een aantal jaar ben ik verliefd op de espadrilles van Tommy Hilfiger. Toch kocht ik ze nooit, vanwege prijs/hoe vaak draag je ze nou eigenlijk/etc. Tot een kennis ze wegdeed omdat haar voeten er toch niet helemaal goed in pasten. Of ik ze hebben wilde. Hell yeah! Ze zijn geweldig!  Paleo ontbijtje met een boekweitpannenkoek, fruit en kokos. Lekkerrrr!

4

De maandag er op waren Pris en ik wederom samen vrij en gingen we heerlijk uitwaaien aan het strand. Zo fijn.  Thuisgekomen maakte ze een heerlijke smoothie van vers fruit, kokos en eiwitpoeder wat ze bij haar Paleo boek kreeg.

5

‘s Avonds ging de onweersbui recht over ons heen. Het zorgde voor mooie taferelen, maar het is hier op het eiland ook her en der ingeslagen, wat natuurlijk minder is. Toch vind ik dat gerommel altijd best gezellig (met mate dan).  Ik toverde mijn iPhone om tot GameBoy Avanced en het is geweldig! Meer daarover lees je morgen!

Dat was het eerste deel van augustus! Ik zie jullie over twee weken weer bij een nieuwe Picture It!

handtekening

7 thoughts on “Picture It | Augustus #1 ♥ Maxi jurken, pruttelpot, ‘t Oerd, Zwitsal en Paleo”

  1. Heerlijk om te zien dat je zo aan het genieten bent! Ik wist trouwens helemaal niet dat je paleo at (heb ik daar overheen gelezen?) bevalt het je een beetje?

    1. Zo af en toe inderdaad Joyce. Ik deel dat soort dingen meestal op mijn Instagram, haha. Het is vooral Pris die altijd van de nieuwe dingen proberen is en is helemaal enthousiast. Dus ja, het bevalt super goed, maar ik zou het niet 24/7 kunnen doen. ;)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *