Picture It

Picture It | April #2

Banner

April is voorbij, dus het is tijd voor een nieuwe Picture It! Een vrij korte deze keer, maar uiteraard niet minder leuk. Vandaag laat ik jullie mijn Instagrams van de afgelopen twee weken zien! Nagels, hondjes, Bas en Starbucks!

1

Lekker weer, Oscar genoot heerlijk van het zonnetje en heeft de gewoonte ontwikkelt om naast me op onze tuintafel te gaan liggen. Oh ja, die bril draagt ‘ie normaal natuurlijk niet. ;)  Voor By Helena maakte ik deze nail art in het teken van Pasen!

2

Het kettinkje wat ik kreeg van mijn ouders voor onze bruiloft is zó mooi. Ik draag hem elke dag en ben er zo blij mee. Meer daar over lees je hier Pris gaf de bloemen water in de tuin en Bas vluchtte weg onder de dakgoot van de schuur. Hihi.

3

We bestelden een mega canvas van één van de prachtige foto’s van onze bruiloft. Hij hangt te pronken boven de bank en is zo gaaf. We werden van de week zelfs gebeld door het bedrijf wat de foto gedrukt heeft, dat ze de foto zo mooi vonden en of ze ‘m mochten gebruiken voor hun site.  Mijn Koningsdagnagels! Lekker simpel en toch leuk.

4

Klein drukfoutje op deze stempas. ♥ Gisteren was ik vrij en kocht ik Starbucks bij de Jumbo. Oh en je ziet een kleine sneak peak van de nail art die morgen online komt!

handtekening

3 thoughts on “Picture It | April #2”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *