Nailart

New in: Tools van eBay

banner

Tegelijkertijd met de kwasten van eBay, kreeg ik ook m’n dottingtools en stripers binnen. Omdat ik ook over deze spulletjes erg te spreken ben, wilde ik ze graag aan jullie laten zien. Ben je nog op zoek naar nail-art tools? Lees dan zeker even verder!

Een tijdje geleden kon je in een ‘I just love eBay‘ lezen wat ik besteld had. Een kleine 4 weken later kwamen er een aantal dingen binnen. Waaronder de dottingtools en stripers. Beide had ik nog niet en begon ik steeds meer te missen bij het maken van creaties op mijn of andermans nagels.

Dottingtools:

dottingtool

Dottingtools zijn ontzettend handig bij het maken van kleine stipjes of andere priegelige dingetjes. Het idee is simpel, een houten stokje met een ijzeren pinnetje eraan. Dottingtools worden dan ook vaak zelf gemaakt of vervangen door cocktailprikkers, haarschuifjes en speldjes. Deze dottingtools bestaan uit twee kanten:

dotting A

De ene kant bestaat uit bolletjes die van heel klein, naar vrij groot lopen. Simpel: Hoe kleiner of groter je stip of hoe kleiner of groter je dottingtool moet zijn.

dotting B

De andere kant vind ik zelf een klein beetje overbodig. Alle vijf de pinnetjes zijn even groot. Tenminste, zo ver ik met het blote oog kan zien. De bolletjes passen qua grootte precies in het midden van kant A. .

Aan een dottingtool kan niet zo veel ‘verkeerd’ zijn. Als de grootte goed is en de tool stevig is zonder haakjes, kan je niet zo veel aan een dottingtool verpesten. Dit zijn prima tools, helemaal voor het geld!

Stipers:

stripers

Hier ben ik vooral heel erg blij mee! Drie stripers en drie hele fijne kwastjes! Hiermee kun je gedetailleerde dingen op je nagels schilderen en fijne lijntjes trekken.

stripers2

De drie fijne kwastjes zijn van iets zachtere haren dan de lange stripers. Vooral het kleine kwastje is super! De langste van deze drie vertoon veel gelijkenissen met de kortste striper hieronder. Hij is net iets dikker.

stripers1

Eindelijk, echte stripers! En ze zijn nog van goede kwaliteit ook! Zoals je ziet de kleine rode striper door de lange reis vanuit China iets uit één gaan staan. Wanneer je hem in de lak doopt, ondervind je hier geen hinder aan. De stripers zijn van stevige haren wat bijna een beetje op visdraad lijkt. Hierdoor kun je mooie strakke lijnen trekken.

Deze tools zijn een echte aanwinst en voegen echt wat toe aan de rest van mijn kwasten. En voor het geld hoef je het zeker niet te laten! Beide setjes heb ik hier gekocht.

Dotting tools: €1,90 inclusief verzendkosten voor 5 tools

Stripers: €1,60 inclusief verzendkosten voor 6 kwasten

Klik op de links om direct naar de verkoop pagina van de producten te gaan. 

Welke tools gebruik jij vaak bij het maken van Nail Art? En welke tools zou je graag nog aan je collectie toe willen voegen?

Klik hier om te bekijken welke kwasten ik deze week ook ontving via eBay! 

13 thoughts on “New in: Tools van eBay”

  1. Ziet er goed uit en helemala voor die prijs! Ik doe eigenlijk niets met nail-art, neem er gewoon de tijd niet voor. Ik lak mijn nagels meestal in 1 kleur met soms een laag glitter topcoat

  2. Leuke spulletjes heb je gekocht… Ik wil die stripers ook gaan bestellen. Als de haren trouwens uiteen staan of gewoon krom zijn geworden dan kun je dat heel makkelijk oplossen door de penselen in kokend water te doen. Dan kun je haren in zijn oorsponkelijke staat knijpen en vervolgens op een vlak oppervlak laten drogen. Ze zijn dan weer als nieuw en er zijn geen springende haren meer.

    Ik ben benieuwd naar je creaties.

    1. Bedankt voor je tip. Inmiddels is het al enige tijd geleden dat ik deze tools binnen kreeg en heb ik wel een aantal nailarts gemaakt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *