Inspiratie

Moederdagcadeaus – tips en inspiratie!

Moederdag, commercieel of een mooie dag om extra waardering te uiten naar je moeder? Persoonlijk vind ik het een beetje van beide. Een excuus om cadeautjes te krijgen en kopen grijp ik altijd aan natuurlijk, maar natuurlijk is het – net als met Valentijnsdag – zo dat je elke dag van het jaar waardering kan uiten. Zelf verklap ik natuurlijk niet wat ík doe met Moederdag (hoi mam), maar ik geef je wel een aantal leuke tips die ik zelf leuk vind om te geven én krijgen!

Jippe is natuurlijk nog klein en dan zijn persoonlijke cadeautjes het leukst om te geven en krijgen. Zo kun je bij Hema een keukenschort kopen en dat laten pimpen door je kindje (hint je partner!), super leuk! Gepersonaliseerde cadeaus zijn sowieso altijd goed! En tegenwoordig hoeft dat helemaal niet duur of moeilijk te zijn. Wat dacht je van een toffe mok waar mama elke ochtend haar koffie of thee uit drinkt? Ook kun je een leuke tas bedrukken of kiezen voor een mooie foto of fotoalbum. Tegenwoordig hebben steeds meer winkels leuke moederdagcollecties en dus is er voor elke mama wat wils. Ga naar Lush voor heerlijk geurende verwennerij, ga voor moederdagservies van Blond Amsterdam of naar de Hema voor een mooie vaas met bloemen. Als je het mij vraagt zijn bloemen sowieso altijd goed, daar maak je mij persoonlijk altijd heel erg blij mee. Naast bloemen wordt ik zelf altijd heel gelukkig van mooie en lekker geurende kaarsen, zoals die van Lily Flame bijvoorbeeld.

Of je nou een duur en groot cadeau doet of een klein cadeautje, een bos bloemen of een kaartje. Zelf vind ik dat dat het niet uitmaakt, het gaat om het gebaar, hoe cliché dat ook klinkt. Wat doe jij met moederdag?

1 thought on “Moederdagcadeaus – tips en inspiratie!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *