Beauty

Catrice | Ultimate Stay Lipstick 050 ‘Mauve Your Lips’

2014-09-29 14.00.14

Op slag verliefd was ik, na het zien van de nieuwe producten uit het extra schap van Catrice, op de nieuwe lipstick. Ze zagen er zo classy en high end uit. En dan die kleurtjes!! Eenmaal in de Kruidvat kon ik maar moeilijk kiezen. Uiteindelijk ging ik voor een roze nudekleur Mauve Your Lips. Wat ik van de nieuwe lipsticks van Catrice vind? Dat lees je na de klik!

2014-09-29 13.57.15

2014-09-29 13.57.51

De nieuwe Ultimate Stay lipsticks van Catrice zijn er in maar liefst 12 verschillende kleuren te krijgen. De meeste lipsticks hebben een redelijke matte – in ieder geval géén high gloss – finish. Catrice belooft een hooggepigmenteerde, langhoudende textuur met een perfecte dekking zonder de lippen uit te drogen. Dat klinkt goed!

2014-09-29 14.00.47

2014-09-29 14.01.23

De stick zelf vind ik erg leuk. Het doet een beetje denken aan een gekleurde lippenbalsem, maar het is duidelijk dat het hier om goed gepigmenteerde kleuren gaat. De verpakking is strak en chic, daar houd ik van. De kleur is ook helemaal mijn ding. Een subtiele oudroze nude kleur.

2014-09-29 14.02.15kopie

2014-09-29 14.03.07

Met het pigment van Mauve Your Lips zit het wel goed. De lipstick is romig en glijdt over mijn huid heen. Hij laat goed veel kleur achter en verdeelt gelijkmatig. En de geur is heerlijk! Het doet me een beetje denken aan de vanille geur van MAC lipsticks.

collage

Aanbrengen op mijn lippen gaat ook prima. Ik moest even wennen aan de ronde stick. Je hebt geen ‘puntje’ waarmee je makkelijk in de hoekjes komt of waarmee je precies je ‘cupidsbow’ kunt zetten. Toch ging het makkelijker dan ik verwachte. Even heen en weer over je lippen en je ze hebben een prachtige ‘my lips but better’  kleurtje. De kleur lijkt erg veel op mijn eigen lippen maar is net iets rozer. De kleur doet me denken aan mijn ultieme favoriet Palisander Rose van La Biosthetique. Hoewel die veel langer blijft zitten, is dit een prima en vooral goedkoper alternatief. De lipstick blijft goed voor een uurtje of twee/drie, maar hij slijt geleidelijk van je lippen. Longlasting is hij dus niet, maar verder is hij perfect!

Catrice Ultimate Stay Lipstick is verkrijgbaar bij Kruidvat met een extra groot Catrice schap. Een handig overzicht van die winkels vind je hier. De lipsticks kosten €4,99 per stuk en zijn verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren. 

 photo handtekeningYNI_zpscf0330c7.jpg

15 thoughts on “Catrice | Ultimate Stay Lipstick 050 ‘Mauve Your Lips’”

  1. Het ziet er wel erg leuk en handig uit.De kleur vind ik best wel basic, en daar zou ik zelf niet snel voor kiezen…Maar ik weet zeker dat er in de collectie iets zit wat wel erg goed bij mijn persoonlijke smaak past…Leuk artikel!

  2. Deze lipsticks zijn super fijn! Deze kleur vind ik persoonlijk iets te donker denk ik. Zelf het ik Floral Coral gekocht, ook een heel mooi draagbaar kleurtje.

    1. Daar heb ik inderdaad ook nog mee in mijn handen gestaan! Misschien dat ik die ook nog wel aanschaf. Deze past in ieder geval qua kleur erg goed bij mijn (toch wel donkere) lippen! :)

    1. Klopt! DIe heb ik ook, daarom lang getwijfeld of ik deze mee zou nemen. Toch blij dat ik dat gedaan heb! Deze is wat bruiner en In A Rosegarden meer rozer qua ondertoon. :)

  3. heb dit kleurtje ook en ben net als jij verliefd erop, hij had van mij net wat long lastinger gemogen maar agh, hij is wel gemakkelijk bij te werken dus gedeeltelijk vergeven haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *