Fashion

New In | Maison Scotch Amsterdams Blauw

blogbanner-3

Maison Scotch vind ik een prachtig merk. De kwaliteit is goed, de pasvorm blijft mooi en het merk heeft toffe originele items. Maar, eerlijk is eerlijk. Toch laat ik het merk ook heel vaak hangen. Want aan die kwaliteit hangt een prijskaartje wat niet altijd binnen mijn budget valt. Daarom was ik extra blij dat ik de gelegenheid kreeg om twee toffe items uit te mogen kiezen in de webshop van Jeroen Beekman!

IMG_6862

Het was een hele klus want het aanbod was zeer uitgebreid. Na lang twijfelen ging ik voor de twee bovenstaande truitjes. Beide komen ze uit de Amsterdams Blauw Denim collectie.

“Van jeans tot overhemden , sjaals en jurken, allemaal Maison Scotch Amsterdams Blauw items gemaakt met zorg, liefde en oog voor detail. De Amsterdams Blauw Maison Scotch denim lijn is uniek op zijn eigen manier met weloverwogen, zorgvuldig ontworpen denim en kledingstukken in spannende wassingen. Met een nieuwe kijk op denim tradities, Amsterdams Blauw biedt alle indigo benodigdheden voor al die denim liefhebbende dames!”

IMG_6869

IMG_6870

Streepjes, I love it! Toch skip ik kledingstukken met streepjes eigenlijk altijd. Horizontale strepen staan er om bekend je breder te laten lijken dan dat je daadwerkelijk bent. En aangezien ik nog steeds niet op het gewicht ben wat ik voor mijn zwangerschap had, vond ik het best tricky. Maar ik vond dit truitje zó leuk dat ik besloot de gok te wagen.

12976128_551101828396794_2096651049_n

En ik ben zo blij dat ik de gok gewaagd heb, want oh wat ben ik dol op dit shirt. De maat is precies goed – ik draag hier een M – hij sluit mooi aan en lijkt juist helemaal niet optisch breder te maken! Het truitje heeft driekwart mouwen welke ook erg mooi zijn wanneer ze omgeslagen zijn (zoals op de eerste foto’s). De stof is 100% katoen wat ik zelf erg fijn vind. Absoluut een favoriet!

Maison Scotch 128375 is hier verkrijgbaar en kost €49,95.

IMG_6865

IMG_6867

Als tweede item ging ik voor een heerlijke trui. Dit lijkt misschien een vreemde keuze, met het voorjaar en de zomer voor de deur, maar juist dan ben ik dol op truien. Voor de heerlijke zomeravonden in de tuin en de wat frissere dagen. Ik draag dan graag een lekkere comfortabele trui. En comfortabel is deze trui zeker!

IMG_20160422_080737

Over zowel de kleur als het model twijfelde ik. Op de website zag hij er namelijk niet echt flaterend uit. Maar na wat research naar de trui op modellen, vond ik dat ik de gok ook bij deze trui wel kon wagen. Het blijft een trui, niet een aansluitend luchtig shirtje. Hij valt ruim, maar niet te ruim – ook hier draag ik een M – en is heerlijk zacht van binnen. De kleur is roze/oranje. Een lastig kleur wanneer je een bleke huid hebt. Ik denk dat hij me nog beter staat wanneer ik wat gebruinder ben door de zon. Ook dit truitje is de gok helemaal waard geweest!

Maison Scotch 128365 is hier verkrijgbaar en kost €59,95.

Het moge duidelijk zijn, ik ben super blij met mijn nieuwe aanwinsten van Maison Scotch. Ik was even vergeten hoe fijn de kwaliteit van dit merk is en wat voor een toffe items ze verkopen. Bovenstaande truitjes komen beide uit de webshop Jeroen Beekman, die naast Maison Scotch ook nog vele andere merken als Object, Geisha en Marc Cain verkoopt.

x Lisanne 

samenwerking

5 thoughts on “New In | Maison Scotch Amsterdams Blauw”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *