Nagellak

Invogue | Feather Effect ‘On The Money’

IMG_8669

Soms heb je van die lakken die je al tijden in je kastje hebt staan, maar nog steeds niet gebruikt hebt. On The Money is zo’n lak. Al maanden, ik gok sinds oktober, staat hij klaar voor een review. Van de week nam ik er eindelijk tijd voor! Benieuwd naar deze Feather lak? Lees dan gauw verder!

IMG_8666

Sally Hansen kwam vorig jaar al met de Fuzzy Coats. Lakken met staafjes er in die voor een zogenoemd ‘feather effect’ zorgen. Zelf vind ik het vooral veel lijken op schattige vruchtenhageltjes op je nagels. Helemaal weg van het effect was ik uiteindelijk niet, maar dit kwam misschien ook vooral door de kleur én de prijs. Voor Sally tel je namelijk €10,- neer. Best veel voor een lak die maar ‘zo-zo’ is.

IMG_8675

IMG_8672

En toen kwam Etos met het – voor mij – onbekende merk Invogue. Dit merk verkoopt verschillende lakken met verschillende effecten waaronder dus vier feather look lakken. On The Money bestaat uit turquoise en gele staafjes. Super zomers en vrolijk dus.

IMG_8674

Het kwastje is vrij smal, wat jammer is voor een lak als deze. Hierdoor moet je verschillende malen in het flesje om je hele nagels te kunnen bedekken.

IMG_0231

Ik bracht On The Money aan over NYC Mint Macaron. Na één laagje is de dekking niet echt denderend. Best leuk, maar persoonlijk iets het ‘het nét niet’ met één laagje. De lak brengt het prettigst aan wanneer je dept. Met vegen veeg je de staafjes als het ware op een hoop, waardoor het niet mooi verdeeld wordt.

IMG_0237 IMG_0244 IMG_0236

Na twee laagjes vind ik het effect leuk! Precies goed, niet te veel, niet te weinig. De staafjes verdelen bij de tweede laag wel wat lastiger, dus je moet secuur te werk gaan. Laat de eerste laag wel eerst goed drogen, doordat de lak vrij ‘dik’ is, heeft hij wat langer nodig dan je misschien gewend bent.

IMG_0247 IMG_0250 IMG_0242

Nadat de tweede laag droog is, is het verstandig om er nog een blanke topcoat over te lakken. De staafjes maken je manicure niet helemaal egaal waardoor je nog wel eens achter stof of iets dergelijks blijft ‘haken’. Daarna blijft de lak prima zitten, aardig lang zelfs. Zie het als glitterlak, je krijgt het er met geen mogelijkheid meer af. ;) Het effect vind ik leuk, voor een keer of als accent nagel. Maar voor ‘gewoon’ vind ik het iets te.

Invogue is te koop bij de meeste Etos filialen. De feather effect lakken kosten €4,99 per stuk.

handtekening

8 thoughts on “Invogue | Feather Effect ‘On The Money’”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *