Picture It

Instablog Diary | Maart ♥ Zon, lezen, buikkiekjes, examen en de watertaxi!

bannerMaart was, zoals jullie inmiddels weten, een bewogen maand. Een aparte maand ook om op terug te kijken. Normaal hak ik de maand in tweeën wat betreft de foto diary, maar deze maand was daar niet de gelegenheid voor. Vandaag neem ik jullie dus mee door de maand maart (en nog een deel februari) middels mijn Instagrammetjes! 

1Boer zoekt Vrouw terug kijken met een schoppende baby in mijn buik!  Cadeautjes voor de beeb vinden op de deurmat. Bedankt Manon!  21 weken zwanger.

2Lekker lezen in bed. Inmiddels ben ik al in deel 3 bezig. Aanraders!  Mama kwam een weekendje naar Ameland. Het stormde aardig, we waaiden bijna weg op het strand.  Ik ben verliefd op dit denim jack. Koekkoek, 22 weken zwanger!

3Ik blijf verliefd op de mooie uitzichten die ik steeds op het werk mag zien!  Mooi weer in begin maart! Lekker even in de tuin met deel 2 en een alcoholvrije Radler.  Op de beurs met een super lekker alcoholvrij wijntje. Mmmm!

4† En toen stond maart even stil. In korte tijd ging de gezondheid van mijn schoonvader erg achteruit en hebben we op 16 maart afscheid moeten nemen. Hier gaf ik jullie al een kleine update. Bijzonder hoe veel steun je haalt uit alle kaartjes, berichtjes en dergelijk van mensen. Heel veel dank daarvoor.  Mijn schoonvader wilde graag KiKa steunen en buiten de collectes tijdens de condoleance en uitvaart om, kregen alle kleinkinderen een KiKa beertje van opa. Ook onze kleine ongeboren spruit. Een bijzonder knuffeltje voor ons…

5Na de heftige weken was ik toe aan wat afleiding. Mijn blog was een kleine vier weken offline geweest en een week geleden kwam dan toch ‘notitieblog’ online! Inmiddels is het meeste geregeld, maar gaat in het overzetten van domeinnaam iets meer tijd zitten. Er wordt aan gewerkt!  Groene smoothie gemaakt door Pris. Hij was echt super lekker, de eerste groene smoothie die ik wel lekker vond!  10 jaar geleden ben ik naar Ghana geweest voor ontwikkelingswerk. We bouwden drie huizen voor leerkrachten. Gisteren kreeg ik een foto van hoe het er nu uitzag. Bijzonder!

6Mijn collega Jelle en ik hadden ons examen Sociale Hygiëne. Zie ons blij zijn, we zijn natuurlijk beide geslaagd!  De terugweg bleek op het laatste moment de boot niet te varen. Met een groepje mensen konden we gelukkig een particuliere watertaxi terugnemen. Door het heftige weer was het een behoorlijk pittig ritje. Ik deed een poging tot filmen, het filmpje zie je hier.

handtekening

2 thoughts on “Instablog Diary | Maart ♥ Zon, lezen, buikkiekjes, examen en de watertaxi!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *