Picture It

Instablog Diary | April #2 ♥ Weekendje weg, rolstoel, ruilen en Zwitsal!

banner

Het is alweer mei jongens! Time flies (cliche ja)… De laatste twee weken van april waren fijn. Ik zag eindelijk mijn familie weer, had ik mijn eerste rolstoelritje(s) en werd de oudste alweer 15 jaar. En uiteraard nam ik jullie mee door middel van Instagram! 

1

Midden april waren mijn lieve papa en mama 25 jaar getrouwd. In plaats van een feestje, gingen we met het gezin en mijn opa en oma een weekendje weg. Aangezien er wat actieve (wandel) dingen op het programma stonden, regelden we rolstoel want veel lopen kan ik helaas niet meer. Ik vond het vreselijk om er aan toe te moeten geven, maar het was echt de uitkomst. Anders had ik een hoop dingen niet kunnen doen.  Wakker worden met een ei op mijn buik. Meneer vind het heerlijk om in een hoekje weg te kruipen en dat is goed te zien!  Het weekend waren we gezegend met prachtig weer. We zaten aan het water en hebben zo genoten met zijn allen. Rijkdom!

2

De dag dat mijn ouders daadwerkelijk 25 jaar getrouwd waren, gingen we lekker uit eten. Ik had een geweldig heerlijke pizza, maar achteraf had ik spijt dat ik ‘m helemaal had op gegeten. Ik heb die nacht nauwelijks geslapen.  OPI Don’t Pretzel My Buttons, zo mooi!  Uitgeteld op de bank. Ik heb als een oude oma moeten bijkomen van het gezellige weekendje en heb veel op de bank liggen knuffelen met m’n ‘bananenkussen’.

3

Omdat je jezelf af en toe moet verwennen met een Magnum. Yum!  Revlon Eclectic!  30 weken zwanger. Flinke groeispurt gemaakt en ik begin ook wat ‘rondom’ te dragen in plaats van alleen naar voren. Morgen een nieuwe update!

4

Ik ben weer aan het ruilen geslagen! Het is zo leuk, al die fijne pakketjes op de deurmat!  Essie Go Ginza!  Afgelopen woensdag was Tristan jarig. Die letterslingers zijn zo leuk én multi functioneel!

5

Gisteren heeft Pris alvast het bed in de kamer gezet. We hebben er gelukkig de ruimte voor, dus dat is fijn. Het is wat vroeg, maar hij komt er toch. Ik kan nu in ieder geval plat op momenten dat het moet zonder dat ik daarvoor naar boven moet of meteen de hele bank in beslag neem. Fijn!  Zwitsal pakketje, mmm!

April was fijn! Hallo mei, hopelijk heb je goed weer voor ons in petto!

handtekening

2 thoughts on “Instablog Diary | April #2 ♥ Weekendje weg, rolstoel, ruilen en Zwitsal!”

 1. Wat een leuk familie feest en nog gefeliciteerd!
  De tijd gaat snel.
  Op naar de laatste weken.
  Fijn dat het bed verplaatsd is naar beneden.
  Kan je rusten wanneer jij wilt.

  Mooie dag Xoxo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *